+ Pridať inzerát

PolarPro filtre pre DJI Phantom 3 Professional / Advanced

PolarPro filtre pre DJI Phantom 3 Professional / Advanced
Slovakia Nitriansky kraj Nitra Published November 30, 2020 ID #1167505

Predám takmer novú značkovú sadu kamerových filtrov pre drony Dji Phantom 3 Professional / Advanced / 4K / SE / standard. Vďaka týmto filtrom dokážete vytiahnuť z kamery vášho dronu maximum čo sa týka podania farieb, kvality obrazu, polarizácie svetla a taktiež Vám umožnia predĺženie času uzávierky pri slnečnom počasí alebo na snehu. Jedná sa o kvalitnú sadu filtrov, nie čínsku atrapu, všetko je zabalené v originálnom tvrdom puzdre.

Obsahuje nasledujúce filtre: ND32 filter, ND8-PL filter, ND16-PL filter, ND16 filter, ND8 filter, a CPL (polarizačný) filter.

Set bol kúpený na ab-com.sk za cenu 137€, myslím si, že ak ju predám za 50€, ponuka bude férová a filtre niekomu výborne poslúžia. Ja už Phantoma nemám, takže pre ne nemám využitie.

Filtre sa nachádzajú v Nitre, ale vieme sa stretnúť aj v Bratislave/Trnave/Zvolene atď, prípadne nie je problém zaslanie na dobierku. tak, aby boli na druhý pracovný deň u Vás.

V prípade záujmu prosím o prvý kontakt emailom, kvôli prezváňačom a predajcom bambusových ponožiek by som nerád zverejňoval telefónne číslo do inzerátu. Po dohode ho samozrejme záujemcovi pošlem a zodpoviem všetky otázky.