+ Pridať inzerát

LOWA Renegade GTX MID Ws č. 6, (39 a 1/2)

LOWA Renegade GTX MID Ws č. 6, (39 a 1/2)
Slovakia Published December 20, 2020 ID #1316301

Stala sa nám taká vec. Priateľ ma chcel prekvapiť a objednal mi moje obľúbené Lowy. Keď som si ich v aute pred výletom dala na nohu, zdali sa mi trošíčku menšie, ale pomyslela som si, že to bude tým, že sú nové. No po skontrolovaní štítka na jazyku topánky som zistila, že sú o pol čísla menšie, než nosievam. Priateľ bol pobúrený, pretože si myslel, že urobil chybu dodávateľ. :-) Keďže sme boli 250 kilometrov od domova a nechcela som skaziť výlet, rozhodla som sa, že pôjdem aj v menších. Popravde - cítila som sa ako Popoluškina nevlastná sestra, keď jej princ vyskúšal črievicu a ona jej bola malá. No ona chcela silou-mocou, aby jej bola dobrá. Skrátka - nejako som prešla hore, trošku horšie z kopca, ale na moje počudovanie, nebol žiadny otlak, nič.
A kde sa vlastne nakoniec stala chyba? Priateľ neskôr zistil, že pri objednávaní mal zrejme mierne zatmenie mysle a nevie, z akého prapodivného dôvodu objednal omylom o pol čísla menšie. Dodávateľ bol charakter, pochopil ho, no nemohol pre nás nič urobiť.
Takže - preto ich ponúkam na adopciu. :-) Sú v podstate ako nové, jedenkrát sa prešli a čakajú na nového majiteľa. Náhradné šnúrky a krém na ošetrenie koženej i textilnej membránovej obuvi k tomu. Cena 150 €, pôvodná cena 182,99 €. Kto sa chce stať ich novým majiteľom a ukázať im hory, lesy? ;-)
Kontaktovať poprosím mailom. Ďakujem.