+ Pridať inzerát

OVÉ okuliare Oakley O Frame 2.0 XL Galaxy Blue Laser w/Fire

OVÉ okuliare Oakley O Frame 2.0 XL Galaxy Blue Laser w/Fire
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published November 27, 2020 ID #1150010

Predám nové ORIGINÁL okuliare Oakley O-Frame 2.0 XL Snow model 2019 vo farbe (Canteen Iron/Fire Iridium). Okuliare sú v krabičke so všetkým čo k ním patrí.

Okuliare s nízkym profilom a veľkými šošovkami s optimalizovanou geometriou rámu, ktorá rozširuje periférny pohľad do všetkých smerov. Flexibilný, ale robustný podvozok O Matter ™ vyhovuje vašej tvári a poskytuje vám úžasné pohodlie počas celého dňa vďaka čiastočne zabudovanej trojvrstvovej penovej rúne odvádzajúcej vlhkosť. Malé rámové zárezy v chrámoch poskytujú kompatibilitu s väčšinou okuliarov na lekársky predpis, bez toho, aby dochádzali k záchvatu, čo vytvára užitočný aspekt pre tento okuliar.


Objektív Fire Iridium funguje najlepšie pri strednom až jasnom svetle. Zvyšuje ostrosť zraku. Obsahuje povlak Iridium® na ďalšie vyladenie kontrastu a zníženie oslnenia.



popis

Objektív Lexan®
Materiál šošoviek Lexan® je odolný voči poškriabaniu a odfiltruje 100% všetkého UVA, UVB, UVC a škodlivého modrého svetla až do 400nm.

Optika s vysokým rozlíšením®
High Definition Optics® (HDO®) je zbierka patentovaných technológií, ktoré umožňujú, aby okuliare Oakley spĺňali alebo prekračovali testovacie štandardy American National Standards Institute pre optickú čistotu, vizuálnu vernosť a odolnosť proti nárazu.

UV ochrana
Medzi poškodenia očí spôsobené ultrafialovým svetlom patrí katarakta, pterygia a makulárna degenerácia. Náš materiál šošoviek Lexan® odfiltruje 100% všetkého UVA, UVB, UVC a škodlivého modrého svetla až do 400nm.

O-Matter ™
Rámový materiál odolný, vydrží extrémne podmienky životného prostredia, je ľahký, ale zároveň veľmi odolný. Kontrolovaná flexibilita zvyšuje odolnosť proti nárazu a zároveň prispieva k celodennému pohodliu rámov vyrobených z tejto inovatívnej syntetickej látky.

Dodatočné Tech
Dual Vented with F2 Anti-Fog coat, aby bol výhľad čo najjasnejší. Trojvrstvová penová rúna odvádzajúca vlhkosť, ktorá pomáha udržiavať teplo a udržiavať veci v suchu.