+ Pridať inzerát

164 cm K2 RAYGUN WIDE 2019, BLACK/red, WOODCORE, sidewall

164 cm K2 RAYGUN WIDE 2019, BLACK/red, WOODCORE, sidewall
Slovakia Košický kraj Košice Published December 21, 2020 ID #1326083

Použitý snowboard K2 RAYGUN WIDE 2019, BLACK/red, WOODCORE, sidewall, FLAT. Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200055

Dĺžka: 164 cm

Pôvodná cena: 429 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Univerzálny snowboard K2 Raygun dáva neobmedzené možnosti pri rezaní oblúkov a jazdení vo voľnom teréne. Táto doska je jasnou odpoveďou, keď hľadáš všetko v jednom za skvelú cenu.

Štýl jazdy
all-mountain: Dosky All-Mountain AM sa vyznačujú všestrannosťou, vďaka čomu sú vhodné pre každú situáciu.
Šírka dosky
štandardná šírka dosky - perfektná, keď veľkosť snowboardových topánok nie je väčšia ako 45.
Fixácia viazania
Štandartná fixácia viazania je založená na insertoch umiestnených v jadre dosky, ktoré pozostávajú z niekoľkých závitových otvorov. Štandartná fixácia umožňuje upevnenie viazania v mnohých polohách vzhľadom k sebe a dosky.

Tvar dosky
directional
Tvar dosky je zodpovedný za správanie sa snowboardu počas jazdy na switch a počas jazdy v hlbokom snehovom prachu. Directional sú dosky smerové, nesymetrické a ťažisko majú posunuté dozadu (setback). Tento tvar sa používa hlavne vo freerideových snowboardoch.

Profil dosky
hybrid
Hybrid je konštrukcia spájajúca všetky predchádzajúce profily. Taká doska má charakteristické, nadpriemerné vlastnosti. Je to zložitá otázka len pre skúsených a nekompromisných riderov.

Flex
mäkká
Flex znamená tvrdosť snowboardu (tuhosť, pružnosť) a má obrovský vplyv na jeho stabilitu a pohyb. Mäkké dosky sú vhodnejšie pre začiatočníkov, lepšie sa ovládajú a ľahko idú do oblúka, ale vo vyšších rýchlostiach sú svojhlavé a nedržia dobre na hrane.

Sklznica
extrudovaná
Extrudovaná skĺznica (extruded) - jednoduchá v oprave a ľahká v udržiavaní. Je trvalá a odolná poškriabaní. Zároveň je to ale najpomalšia skĺznica.