+ Pridať inzerát

162 cm BURTON CUSTOM WIDE, BLUE, FLYING V, WOODCORE, CARBON

162 cm BURTON CUSTOM WIDE, BLUE, FLYING V, WOODCORE, CARBON
Slovakia Košický kraj Košice Published December 13, 2020 ID #1280350

Použitý snowboard BURTON CUSTOM WIDE, BLUE, FLYING V, WOODCORE, CARBON, SIDEWALL, The channel, HYBRID/rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200091

Dĺžka: 162 cm

Pôvodná cena: 559 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Snowboard BURTON CUSTOM WIDE

Snowboard vyvíjaný dlhšie ako 20 rokov. Odskúšaná kvalita a množstvo funkčných technologických prvkov, vďaka ktorým je snowboard skvele ovládateľný na všetkých typoch povrchov a zvládnete na ňom zísť kompletne celé hory. Maximálna odolnosť a trvanlivosť použitých materiálov je záruka dlhoročnej spokojnosti s touto doskou!

technológia:

Directional shape
Pôvodný tvar snowboardov, kedy špička je o trochu dlhšia než pätka - stred dosky je umiestnený za ťažiskom snowboardu. V praxi sa tento tvar používa pre jazdenie na zjazdovkách a vo voľnom teréne, kde vďaka dlhšej špičke snowboard lepšie "pláva" na hladine prašane.

camber prehnutie

Klasické prehnutie snowboardu, kedy pätka a špička snowboardu sú v kontakte so snehom a zvyšok snowboardu je prehnutý smerom nahor. Tento tvar pomáha držať doska na hrane vo vyšších rýchlostiach a na tvrdších povrchoch a tiež je snowboard tvrdšie.

twin Flex

Symetrická tvrdosť snowboardu. Špička aj päta sú rovnako tvrdé.
FSC ™ Certified Super Fly II ™ 700G Core
Kombinácia tvrdšieho a mäkšieho dreva zameraná na jednotlivé časti snowboarde pre lepšiu pop, stabilitu a redukciu váhy.

Dualzone ™ EGD ™
Drevené lisované piliny v okolí pätky snowboardu a okolo hrán zadné nohy zvyšujúce pevnosť, kontrolu hrany a odozvu snowboardu.

Squeezebox

Profilované jadro snowboardu pre lepšiu kontrolu, lepší prenos energie a lepšie pop.
45 ° Carbon Highlights
Úplná kontrola prenosu síl na hranu v každej pozícii jazdca. Uhlíkové vlákna sú umiestnené v zóne pod viazaním, odkiaľ sa rozbiehajú na opačnú hranu dosky. Jazdcov tlak na hranu je presne prenášaný na kontaktné body opačnej hrany, vďaka tomu jazdec dosiahne maximálnej kontroly nad doskou. Vlákna pod uhlom 45 ° dodávajú snowboardu predurčenie pre agresívnu jazdu.
Sintered WFO Base
Veľmi kvalitné, tvrdá a rýchla sklznica.
Frostbite Edges
Zubková hrana. Vďaka zubkovaté hrane snowboard výrazne lepšie drží na trvdom a zľadovatenom povrchu a jazda je výrazne efektívnejšia.

Pro-Tip ™

Stenčenie pätky a špičky snowboardu pre redukciu váhy a vyššiu pohyblivosť.