+ Pridať inzerát

156 cm BURTON PROGRESSION 2018 WIDE, red, WOODCORE, TOP stav

156 cm BURTON PROGRESSION 2018 WIDE, red, WOODCORE, TOP stav
Slovakia Košický kraj Košice Published November 30, 2020 ID #1173875

Použitý snowboard BURTON PROGRESSION 2018 WIDE, red, WOODCORE, sidewall, ROCKER ( TOP stav ). Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SNB_18052

Dĺžka: 156 cm

Pôvodná cena: 389€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Snowboard s odolnejšou vonkajšou vrstvou proti poškriabaniu, ktorý ťa posunie o kúsok ďalej. Perfektné pre začínajúcich a stredne pokročilých jazdcov. Progression je hravá doska, ktorá však ponúka rýchly progres. Je vhodný do akéhokoľvek terénu, všade zaručí stabilnú a zábavnú jazdu.

Prehnutie
V-Rocker - Rocker začína medzi nohami a pokračuje smerom k špičke a päte. Táto konštrukcia uľahčuje jazdu ako v prašane, tak v parku a z dosky robí veľmi hravý nástroj. Vďaka vystúpeným hranám pod viazaním PDE ide doska do oblúka s väčšou silou a priľnavosťou. Je tak stabilnejšia a odpúšťa veľa chýb.

Shape
Directional Tapered - špička snowboardu je širšia ako päta, čo zaručuje hladší nájazd do oblúkov a lepšiu stabilitu v rýchlosti. V celej kolekcii od Burtonu je niekoľko typov zúženia.

Flex
Twin- tot univerzálne prehnutie ponúka zvýšený pop na päte a odolnejšiu špičku, ktorá umožňuje jazdcom ľahšie udržanie kontroly vo všetkých terénoch a podmienkach.

Jadro
Fly - klasické tip-to-tail drevené jadro od Burtonu, zlepšuje prevedenie, flexibilitu a životnosť dosky.
Squeezebox Low - patentovaná technológia, ktorá prenáša energiu z vašich nôh na špičku a pätku pre ešte lepšie oblúky a ollie.

Tenšia sekcia jadra pod nohami prechádza v silnejšiu a výkonnejšiu oblasť medzi nohami a preč od nôh smerom k špičke a päte pre stabilnejšiu dosku, ktorá môže byť ešte výkonnejšia a ovládateľnejšia bez zbytočnej námahy.

Laminácia
Biax Fiberglass - jib-friendly nekrútiaci sa a odpúšťajúci feeling, perfektný pre jazdenie v parku.

Sklznica
Extruded - rýchlosť, sila a skvelý pop v základni, ktorá vyžaduje len veľmi malú údržbu. Predbehujte svojich priateľov na svahu bez neustáleho voskovania.