+ Pridať inzerát

152 cm dámsky ROXY EMINENCE, C2 BTX, BLACK, WOODCORE

152 cm dámsky ROXY EMINENCE, C2 BTX, BLACK, WOODCORE
Slovakia Košický kraj Košice Published December 13, 2020 ID #1280336

Použitý dámsky snowboard ROXY EMINENCE, C2 BTX, BLACK, WOODCORE, sidewall, HYBRID/rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200186

Dĺžka: 152 cm

Pôvodná cena: 520 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Posuňte svoju jazdu na nové úrovne s dámskym snowboardom Roxy Eminence C2BTX. Existuje dôvod, prečo je Eminence C2BTX držiteľom ceny All Mountain Award.

Technológia C2 Banana Traction umožňuje jazdcom zjazdiť akýkoľvek terén s úplnou sebadôverou a poskytuje plynulú a úplnú stabilitu a predvídateľnosť pri vysokých rýchlostiach.

Výsledkom reverzného odklonu medzi nohami a odklonenia na špičke a chvoste je všestranný snowboard pre sebavedomú jazdu na pevnom povrchu a ľade.

Flex
Hodnotenie pružnosti 5 (1 mäkké - 10 veľmi tuhé) - Stredné pruženie spôsobí, že každá jazda v horách bude ako prechádzka ružovou záhradou.

Tvar
True Twin - Nos a chvost sú symetrické, s rovnakou dĺžkou a šírkou od stredu dosky. Doska jazdí rovnako úžasne ako pravidelne, tak aj striedavo a vyniká po celom zjazde a v parku.

Jadro
Columbian Gold - o 30% ľahší - najľahšie jadro s najvyšším pomerom pevnosti a hmotnosti, záhadne odvodené od trvalo udržateľných ekologických drevín Roxy.

Lamináty
Vectran Fiber - silný, ľahký polymér z tekutých kryštálov, ktorý má mimoriadny pomer pevnosti k hmotnosti a poskytuje vynikajúce tlmenie a vysokú odolnosť proti nárazu.

Sparkle Bio Plastové fazule - ekologicky šetrná bioplastická vrchná vrstva vyrobená z fazule, vyznačujúca sa najvyšším pomerom pevnosti a hmotnosti zo všetkých vrchných vrstiev v priemysle. Teraz s iskrou! (Kto nemá rád iskru?)