+ Pridať inzerát

Sonar Lowrance Elite 9Ti2 so sondou Active Imaging 3-in-1

Sonar Lowrance Elite 9Ti2 so sondou Active Imaging 3-in-1
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published December 18, 2020 ID #1308517

Predám elitný model rybárského sonaru značky Lowrance, model Elite 9Ti2, spolu so sondou Active Imaging 3-in-1. Sonar je nový, ide o nevhodný darček, kupovaný na SVK, v plnej záruke, cena na internete najlacnejšie 1550 eur. Viac info mobil alebo email. Možná dohoda.

Viac informácií o sonare si určite viete vygoogliť aj sami, ale v skratke aspoň takto:

LOWRANCE Elite-9 TI-2 Active Imaging sonda 3-v-1 vlastnosti:

S modelom Elite-9 Ti2 získate pokročilejšie funkcie na hľadanie rýb a konektivitu bez toho, aby ste museli zaplatiť viac. Veľmi detailný Active Imaging™, Fish Reveal™, vstavaný Genesis Live real-time mapovanie a lepšia zrozumiteľnosť s dotykovou obrazovkou a zameraním na skvelé funkcie pre vyhľadávanie rýb, ktoré vám uľahčia život vo vode, ako je napríklad jednoduché ovládanie dotykovej obrazovky, bezdrôtové prepojenie, smartphone oznámenia a integrácia pre trolling motor/Power Pole® - Elite-9 Ti2 je navrhnutý tak, aby vám pomohol ľahšie nájsť ryby.
Active Imaging 3-v-1 sonar (CHIRP, bočné snímanie a dolné snímanie), a 2-v-1 sonar (bočné snímanie a dolné snímanie) uvádza Elite-9 Ti2 na vyššiu úroveň, s väčším rozlíšením, väčšou jasnosťou a lepším kontrastom v ponuke, ktorá nie je porovnateľná s iným sonarom v tejto kategórii.

Elite-9 Ti2 poskytuje výkonné navigačné funkcie s predinštalovanými C-MAP® mapami US C-MAP Easy Routing + Navionics® AutoRouting a Genesis Live real-time mapovaním. Ak chcete vytvoriť vašu vlastnú mapu svojho obľúbeného rybárskeho miesta, môžete využiť vstavané možností tvorby máp v reálnom čase Genesis Live pre vaše vlastné exkluzívne mapy s kontúrami 0,15 m (0,5 ft.) na obrazovke vášho displeja Elite-9 Ti2.
Nový Elite-9 Ti2 prenáša bezdrôtovo zobrazenie sonaru, body trasy a dáta trasy medzi Elite Ti2 displejmi. S novou funkciou upozornenia pre smartfóny zabudovanou do Elite-9 Ti môžete sledovať ryby a nikdy nebudete musieť zmeškať SMS ani hovor. Môžete tiež vypnúť upozornenia, aby ste mohli loviť nerušene.