+ Pridať inzerát

Vzduchovka Kandar CR600W kal.5,5mm-nová

Vzduchovka Kandar CR600W kal.5,5mm-nová
Slovakia Žilinský kraj Tvrdošín Published November 26, 2020 ID #1136305

Predaj len osobám nad 18 rokov!

Ľahká dlhá vzduchovka firmy Kandar poháňaná jednou CO2 bombičkou 12g. Tento model konštrukčne výrazne napodobňuje modely značky Crosman.
Nové prevedenie prinieslo lepšie riešenie v podobe ľahko demontovateľného hľadia, tlakového puzdra, do ktorého vkladáte hneď 3 bombičky CO2 12g, takže máte pri sebe vždy dve náhradné. Pozor! Všetky bombičky sa vkladajú zúženým hrdlom do tlakového puzdra vzduchovky. Po vystrieľaní prvej bombičky CO2 stačí zmeniť ich poradie.
Princíp systému CO2: Bombička sa vloží do zbrane a mechanickým uzavretím sa napichne na tŕň. Po stlačení spúšte narazí kohút na úderník ventilu a ventil sa otvorí. Tadiaľ začína prúdiť plynný CO2 z bombičky, ktorý vyženie strelu z hlavne.
Kvalitná drážkovaná hlaveň má dĺžku 450 mm. Nájdete na nej pevnú mušku a nastaviteľné hľadie, ktoré možno ľahko zložiť a do pripravenej drážky 11mm osadiť iný zameriavací prvok ako je kolimátor či optika.
Príjemná tvarovaná drevená buková pažba s gravírovaným predpažbím.
Hmotnosť vzduchovky je 2 100 g, vyhovuje teda dospelým aj streleckému dorastu.
Systém – Single Action.
Poistku nájdete v prednej časti lúčiku. Je manuálna a ovláda sa stlačením z ľavej alebo pravej strany. Pre odistenie stlačíte poistku z pravej strany, potom sa vľavo objaví červené značenie a vzduchovka je odistená.
Do systému prebíjania vzduchovky SPA môžete vkladať diabolky jednotlivo alebo môžete využiť dodávaného zásobníka na 7 diaboliek. Výmena je veľmi jednoduchá. Stačí do strany vysunúť pôvodný jendoranový adaptér a zameniť ho za zásobník.

-diabolky s ostrým špicom 4,5mm (250ks) 2,5€
-diabolky s ostrým špicom 5,5mm (250ks) 5€
vzduchovku je možné predať iba osobám starším ako 18 rokov
Pošlem aj na dobierku +3,7€
POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY (klikni na moje meno)