+ Pridať inzerát

Pulsar Axion KEY XM30 termovízia

Pulsar Axion KEY XM30 termovízia
Slovakia Žilinský kraj Liptovský Mikuláš Published November 11, 2020 ID #1004837

Predám nový Pulsar Axion KEY XM30 termovízia
Kompaktná veľkosť, užívateľsky prívetivé ovládanie a ergonomický dizajn prináša užívateľovi nadštandardné úroveň komfortu v ovládaní a používaní prístroja
Nový termovízny senzor s roztečou pixelov 12 µm pomáha dosahovať vyššiu optickú zväčšovaciu a pozorovaciu vzdialenosť a zároveň pomáha k tomu, aby bola jednotka kompaktnejšia.Telo vyrobené z ľahkej zliatiny horčíka zaručuje vysokú konštrukčnú tuhosť a odolnosť pri zachovaní malej hmotnosti a ergonómie.
Nový typ akumulátora mini B-pack aj napriek svojej miniatúrnej veľkosti poskytuje prístroju slušnú dobu prevádzky s možnosťou rýchlej výmeny. Akumulátor mini B-pack sa rýchlo dobíjajú cez dobíjaciu stanicu, dodávanú v Komplete s prístrojom, alebo priamo cez USB rozhranie Axion.
Axion ponúka najväčší optické zväčšenie v triede kompaktných termovíziu. Základné optické zväčšenie môže byť vynásobené digitálnym zväčšením pre presnejšie rozpoznanie pozorovaného objektu.
Okrem čierno-bieleho zobrazenia a inverzného režimu zobrazenia bielo-čierneho pre presnejšie mapovanie teploty okolitých objektov Axion ponúka ďalších 6 farebných variantov zobrazenia.

Ponúkam nové produkty od výrobcu PULSAR, DEDAL. Pozrite moje inzeráty. Záruka na produkty 3 roky s dokladom. Možnosť osobného odberu alebo zasielame kurierom.