+ Pridať inzerát

Nočné videnie Bering Optics HIPO digital 7,0x60+Laserový prí

Nočné videnie Bering Optics HIPO digital 7,0x60+Laserový prí
Slovakia Žilinský kraj Martin Published November 13, 2020 ID #1018516

7x optické zväčšenie - najväčšie vo svojej triede
nastaviteľný jas IR prísvitu
zobrazovanie na displeji v zelenom alebo čiernobielom spektre
pozorovanie aj za šera bez poškodenia
7 hodinová prevádzka - najlepšia vo svojej triede
zabudovaná weaver lišta
Výkonné digitálne nočné videnie HIPO 7,0x60 využíva technológiu, ktorá umožňuje pozorovanie aj za šera, bez strachu z poškodenia jednotky meniča, ku ktorému by mohlo dojsť pri vystavení do svetla. Monokulárne nočné videnie HIPO 7x60 je vybavené špičkovým 60 mm objektívom, najlepším vo svojej triede, ktorý zaručuje skvelý obraz vo výbornej kvalite. Určite oceníte aj možnosť nastavenia úrovne citlivosti a jasu IR prísvitu. Vďaka tejto funkcii si dokážete vylepšiť kvalitu obrazu v závislosti na svetelných podmienkach.

Skvelým parametrom nočného videnia HIPO 7,0x60 je aj 7-násobné optické zväčšenie, ktoré nemá v tejto kategórii konkurenciu, a detekčná vzdialenosť až 350 m. Umožní Vám bezproblémovo prečítať výsady parožia alebo všimnúť si akékoľvek menšie detaily aj na dlhšie vzdialenosti. Zariadenie je zároveň o 20% energeticky úspornejšie ako konkurenčné prístroje na nočné pozorovanie, čo má za výsledok výdrž batérie až do 7 hodín v prevádzke.
TOP zariadenie vo svojej triede za viac ako prijateľnú cenu.
Laserový prísvit Pulsar X850 - Výkonný IR iluminátor s laserovou diódou zlepšuje výkon prístroja nočného videnia akejkoľvek generácie.
Pôvodná cena komplet 600e