+ Pridať inzerát

Arcturus NY03CQ ( nová, v záruke )

Arcturus NY03CQ ( nová, v záruke )
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published December 20, 2020 ID #1315396

predávam túto airsoftku - kupovaná 29/10

Je perfektná pre začiatočníkov/pokročilých, ľahko manévrovateľná vďaka jej nízkej váhe. Veľmi ma prekvapila jej konštrukčná kvalita, telo je polymér, 10 palcové predpažbie je kov. Je "ambidexterous"/ obojstranná - + pre ľavákov, alebo aj keď pri hre striedate ruky.

Strieľa cca. 380 na 110 pružine!! ( vďaka dobre tesniacej vzduchotechnike ) a od výroby má 6.01 hlaveň, zvládne pružiny až do M130 ( má rýchlo vymeniteľný mechanizmus ) čiže kľudne si ju môžte upraviť aj na hru vonku. Má microswitch spúšť čiže má krásny chod spúšte s citeľným "stlačením" spúšte ( klikom ), je v nej nová Maple Leaf 75° hopup guma ( 8€ ) a nová kvalitnejšia pružina s progresívnym vinutím ( 6€ ) je prerobená na DeanT konektor ( 10€ ) ktorý je kvalitnejší, ako Tamiya - v balení k nej dám aj 7,4V 1450MaH batériu ( hodnota 15€ )

Hral som s ňou pár krát a za tú cenu je mega - pekný zvuk, presná, ľahká ale hlavne výkonná

Je v 100% stave z hľadiska funkčnosti, tu a tam malý škrabancek z hrania, predávam ju kvôli tomu, že som si nakoniec kúpil inú na CQB. Dám k nej krabicu, blok, originál pružinu a hopup, "rod" na čistenie hlavne ( proste komplet balenie )

predávam ju bez doplnkov

video recenzie :
https://youtu.be/tIY6cS2IJ74
https://youtu.be/1cM2vafsSRc