+ Pridať inzerát

OAKLEY AIRBRAKE XL - JET BLACK/PRIZM Hi Pink Iridium

OAKLEY AIRBRAKE XL - JET BLACK/PRIZM Hi Pink Iridium
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published November 29, 2020 ID #1160788

Predám okuliare OAKLEY AIRBRAKE XL - JET BLACK/PRIZM Hi Pink Iridium.
Okuliare Oakley Airbrake XL predstavujú prepojenie dokonalého spracovania a najvyššej kvality. V porovnaní s predchádzajúcim modelom Airbrake majú väčšiu veľkosť, pôsobia až bezrámovým dojmom a majú pridanú technológiu Switchlock, vďaka ktorej ľahko vymeníte sklá, podľa toho, aké podmienky na svahu práve panujú.
Prizm - technológia Prizm je revolúciou v optike skiel, stojí za ňou 15 rokov vývoja a výskumu správania ľudského oka. Výsledkom sú sklá, ktoré poskytujú neuveriteľný kontrast a detail pri širokej škále svetelných podmienok. Veľkou výhodou skiel PRIZM je aj ich širšie využitie pri meniacich sa svetelných podmienkach. Nemusíte ich meniť tak často ako u ostatných lyžiarskych okuliarov.
Špecifikácie
-O Matter - špeciálny patentovaný materiál používaný výlučne pri výrobe rámov Oakley, ultra ľahký a veľmi flexibilný. Vyznačuje sa schopnosťou absorpcie nárazov a geometriou, ktorá umožňuje širšie periférne videnie.
-High Definition Optics (HDO) - súhrn patentovaných technológií, ktoré vytvárajú dokonalú šošovku umožňujúci vidieť čisto a ostro, bez skresľovacieho a zväčšovacieho efektu. HDO tiež poskytuje jedinečnú ochranu voči rozbitiu šošoviek a 100 % ochranu voči UV žiareniu.
-Switchlock - rýchla, jednoduchá a bezproblémová výmena. Táto technológia využíva jednoduchý mechanizmus pre uvoľnenie a okamžité namontovanie priezoru. To umožňuje športovcovi prispôsobiť svoju víziu a držať krok s meniacimi sa svetelnými podmienkami.
-Odvetrané sklá sú ošetrené záterom proti zahmlievaniu F3 Anti-Fog
-Široký popruh so silikónovou podšívkou proti kĺzaniu a schádzaniu z prilby
-Zväčšené sklá pre lepšie periférne videnie
-kompatibilné nielen s helmami Oakley
-súčasťou balenia je látkový obal