+ Pridať inzerát

Predám GARMIN Edge 305 HR

Predám GARMIN Edge 305 HR
Slovakia Žilinský kraj Liptovský Mikuláš Published December 18, 2020 ID #1306448

Predám novú navigáciu pre cyklistov s nepoužívaným snímačom srdcovej frekvencie Garmin Edge 305 HR. Ide o plnohodnotný cyklopočítač s funkciami GPS a prikladaným bezdrôtovým snímačom srdcovej frekviencie (HRM). Alternatívne je možné zariadenie rozšíriř o voliteľný snímač rýchlosti a kadencie (GSC 10).

HLAVNÉ PREDNOSTI
Edge 305 bol vyvinutý špecificky pre cyklistov, zo zameraním na tvar, použiteľnosť a citlivosť na GPS signál. Je vybavený vysoko citlivým GPS prijímačom SiRF III.Dokonale spoľahlivý vo väčšine náročných podmienok, či už ho použijete v mestskej aglomerácii alebo v údoliach pod vysokými korunami stromov. Edge 305 Bundle presne monitoruje rýchlosť, vzdialenosť, srdcovú frekvenciu a výškový profil trate vďaka vstavenému barometrickému výškomeru.

ZÁKLADNÉ ZOBRAZOVANÉ DÁTA
srdcová frekvencia (HRM), stúpanie a klesanie, nadmorská výška / výškový profil (barometer), rýchlosť (GPS), vzdialenosť, čas + priemerné hodnoty, aktuálna poloha a iné.

ZÁKLADNÉ FUNKCIE A VÝBAVA
– Tréningy / workouts: príprava tréningov niekoľkými krokmi na základe stanovených časov, vzdialeností, spálených kalórií, srdcovej činnosti. Dostupné možnosti pre nastavenie tréningov: Rýchly, Intervalový a Pokročilý.

– Virtuálny partner / Virtual Partner: je jedinečný nástroj navrhnutý tak aby Vám pomohol dosiahnuť vytýčené ciele. Po zapnutí funkcie bude virtuálny partner s vami súťažiť počas rýchlych tréningov a na prejdených (pripravených) trasách.

– Trasy / courses užívateľ sa môže jednoducho porovnávať/súťažiť na prednahratých a prejdených trasách a porovnávať prednastavené/zaznamenané rýchlosti na každom vytýčenom bode dráhy alebo sa navigovať na vytýčenej dráhe.

– Cyklopočítač / Bike Computer: Nastaviteľná plocha displeja umožňuje zobrazenie 16-tich rozdielnych dátových polí na dvoch nezávislých obrazovkách.

– Autopauza / Auto Pause: automatické pozastavenie časomeru pri klesnutí reálnej rýchlosti pod vopred stanovenú hodnotu rýchlosti.

– Zvukové výstražné signály / Alerts: dostupné nastavenia pre zvukovú signalizáciu pri prekročení stanoveného rozsahu (min/max) rýchlosti, srdcovej frekvencie alebo hodnôt kadencie.

Prosím kontaktovať SMS.
Osobné stretnutie v RK, LM, LH.