+ Pridať inzerát

Odrážadlo STRIDER

Odrážadlo STRIDER
Slovakia Žilinský kraj Martin Published November 11, 2020 ID #1006305

Popis produktu
Model určený pre začiatočníkov

Model Strider 12” Classic patrí medzi náš najobľúbenejší a tradičný model odrážadla, ktorý je určený pre začiatočníkov.Tento model v jednoduchom, odolnom a odľahčenom prevedení je veľmi dobrým pomocníkom pre začiatočníkov,ktorí sa idú po prvýkrát učiť jazdiť na bicykli. Okrem toho model Strider 12” Classic má rovnaké základné charakteristiky ako aj najpredávanejší model typu Strider 12”Sport, čo je z hľadiska jeho veľmi optimálnej ceny vhodnou investíciou pre všetky rodiny,ktoré musia dbať na výšku výdavkov v ich domácom rozpočte.

Model 12” Classic je vynikajúcim odrážadlom pre podporu a rozvinutie nadobudnutých zručností,čo je vo veľkej miere vďaka možnosti voľby nastavenia výšky sedadla a riadidla, tiež prostredníctvom zabudovanej integrálnej časti pre položenie chodidiel (stupačky na nohy) a tiež veľmi pohodlného, mäkkého sedadla. K dispozícii je v rôznych atraktívnych farebných ponukách a model Classic je naozaj neoceniteľný základ v celom rozsahu ponúk bicyklov značky Strider. Môžete iba s úžasom pozorovať plynulý prechod Vášho dieťaťa na pedálový bicykel bez toho, aby vôbec predtým potrebovalo trojkolku alebo pomocné kolieska na bicykel!.

Odrážadlá Strider sú koncipované tak, že výška ich sedadla môže byť minimálne nízka, čím teda je vhodný pre jazdenie detí už od veku 18 mesiacov. Model Classic, ktorého nastaviteľnosť výšky sedadla sa pohybuje v rozmedzí od 28 – 41cm (11 – 16 in), je určený pre deti do veku 3,5 roka, ktorých vnútorná dĺžka ich nôh sa pohybuje v rozmedzí 30 – 43 cm(12 – 17 in). Ak hľadáte vynikajúce odrážadlo, ktoré môžete využiť dokonca ešte dlhšiu dobu pre Vaše rastúce deti, potom si prezrite našu ponuku Strider 12 Sport.

Na odrážadlách Strider sa naučilo milióny detí tomu,ako získať rovnováhu a naučiť sa jazdiť na dvoch kolesách – bez dodatočného rozptýlenia a komplikovania s pedálmi či pomocnými kolieskami. Fakty hovoria za nás – s predajom vyše miliónov kusov, rodičia iba súhlasne potvrdzujú,že modely Strider patria na prvé elitné miesto v rade odrážadiel!

Modely odrážadiel sú vyrobené tak, aby zabezpečili úspešné jazdenie

Puzdrenie

Vysoko kvalitné puzdrenie je špeciálne vyrobené tak, aby spĺňalo kritéria odľahčenosti a odolnosti. Puzdrenie je vyrobené z polyméru, ktorý je pevne súdržný a má samomastiace účinky a vďaka tomu zabezpečuje dokonalé dlhodobé riadenie .

Ultraľahké kolesá

5-lúčové(špicové), s podpornými výstužami, zabezpečené pevnými ložiskami, ktoré svojou plynulou funkciou zabezpečujú odľahčené, stabilné koleso, ktoré si nevyžaduje žiadne opravy a údržbu.

Pneumatiky, vyrobené z EVA polyméru(priemyselná pena)

Vysoko odľahčené kolesá, bez možnosti ich poškodenia defektami poskytujú pohodlnú a plynulú jazdu bez toho, aby museli byť dopĺňané vzduchom. Polymérový materiál EVA je špecifikovaný pre váhu a rôznorodosť pohybu detí.

Brzdové zabezpečenie

Vynikajúce zadné brzdové z