+ Pridať inzerát

Lezyne Mega C

Lezyne Mega C
Slovakia Banskobystrický kraj Banská Bystrica Published December 18, 2020 ID #1308379

Predám cyklopočítač a GPS navigáciu LEZYNE MEGA C.
Bol používaný iba ako sekundárny GPS prístroj.
Stav nového, bez znakov používania či akýchkoľvek škrabancov.
Záruka platí stále vyše roka.
Komplet s príslušenstvom a krabicou. Doklad o kúpe.
Držiak Standard Mount na predstavec alebo aj riadítka je súčasťou balenia.
Po dohode/miernom príplatku viem pribaliť samostatne dokupovaný držiak Lezyne Front Bar Mount
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/cyklopocitace-gps/prislusenstvo-drziaky/drziak-lezyne-gps-front-bar-mount-31-8-mm.html

Popis:
Moderná GPS navigácia s farebným displejom a vysokým rozlíšením pre vášnivých cyklistov.

Lezyne Mega C GPS navigácia sa vyznačuje veľkou 2,2 palcovou farebnou obrazovkou s vysokým rozlíšením (240x320) a farebnou grafikou, ktorá vám pomôže rýchlo a ľahko identifikovať konkrétne dátové polia. ¨
Pri spárovaní s vreckovým zariadením iOS alebo Android, prostredníctvom bezplatnej aplikácie Lezyne Ally V2, poskytne oznámenia telefónu (prichádzajúce hovory, texty a oznámenia o správach aplikácií) a navigáciu do jednotlivých zariadení, ktoré tiež využívajú služby Live Strava.
Medzi funkcie zariadenia patrí navigovanie po trase i off-line navigácia. Navyše je možné zariadenie GPS spárovať s aplikáciou a zobrazí sa vám vopred zvolená mapa na obrazovke. Po spárovaní s ANT +™ alebo Bluetooth dokáže GPS navigácia zaznamenávať kvalitu výkonu, vašu rýchlosť a tepovú frekvenciu.
Vďaka Lezyne Track vás budú môcť pri výkonoch sledovať rodina i priatelia. Za pomoci GPS / GLONASS, barometra a integrovaného akcelerometra sú zaznamenané dáta presná. Pamäť uchová až 800 hodín výkonnostných údajov.
Lezyne Mega C GPS navigácia má výdrž až 32 hodín. Vďaka svojej odolnej konštrukcii je vhodná do veterného a sychravého počasia.

https://www.alza.sk/sport/lezyne-mega-c-gps?dq=5652357&o=1