+ Pridať inzerát

Volkl Racetiger Gs 18 Uvo 2018 Speedwall, Woodcore(Top Stav)

Volkl Racetiger Gs 18 Uvo 2018 Speedwall, Woodcore(Top Stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published November 24, 2020 ID #1129154

Použité Lyže Volkl Racetiger Gs 18 Uvo 2018, Speedwall, Woodcore, Tip Rocker, Titanium + Marker Xcell Motion 12 ( Top Stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1280

Rádius a dĺžka:
17,9 (175cm);
Parametre:
116-70-98 (175cm);

Pôvodná cena: 998€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Völkl Racetiger GS sú športové obračky. Táto lyža je ideálna pre dlhé oblúky a veľmi dynamickú rýchlu jazdu. Jadro modelu Speedwall Multilayer Woodcore - to je špeciálna konštrukcia dreveného jadra patentovaná firmou Völkl, ktorá dodáva lyži skvelú dynamiku a umožňuje perfektný prenos síl na hranu.

Základom tejto technológie je sendvičová konštrukcia s viacvrstvovým dreveným jadrom Speedwall Multilayer Woodcore, kedy samotné jadro lyže je vyrobené z dvoch druhov dreva - tvrdšie drevo je použité v presne danej oblasti pod viazaním, kde presne plní pevnostné predpoklady, mäkšie a pružnejšie drevo je v oblasti päty a špičky lyže, kde zaisťuje jej optimálny priehyb. Uvedené jadro je ešte z hornej aj dolnej strany vystužené titanalovým plechom. Pre dosiahnutie ešte vyššej stability lyže a jej lepšej absorbcie nárazov pri vysokých rýchlostiach je zosilnená štruktúra lyža pomocou špeciálnych vrstiev hliníkovej zliatiny Titanium - Powered by Titanium.

Tento model je ďalej vybavený technológiou UVO, čo je voľne otáčajúca sa 360 ° vibračná klapka, ktorá využíva modernú technológiu tlmenia vibrácií k minimalizácii rušivých vibrácií na lyžiach pri dynamickej jazde. Aj zjazdovka javiac sa ako úplne rovná generuje vibrácie. To výrazne ovplyvňuje hranenie lyže. Revolučná technológia UVO tak pôsobí antivibračne s osvedčeným tlmením alebo znižovaním vibrácií vo vodorovnom a zvislom smere. Lyže s technológiou UVO sa správajú oveľa presnejšie a bezpečnejšie.

3D Glass technológia pomáha lyži zrýchliť pri výjazde z oblúka a lepšie sa držať na hrane. Model má na špičke lyže Tip Rocker. Pre dokonalý pocit z jazdy a využitia charakteru lyže, Völkl u race modelov používa rozdielny tunning bočnéých a spodných hrán.

Vďaka optimálnemu flexu v pozdĺžnej osi lyže budú bez problémov ovládať aj váhovo ľahší lyžiari. Kvalitné drevené jadro zaručuje dlhú životnosť kľúčových vlastností. Racetiger GS sa vyznačuje kvalitným jazdnými vlastnosťami na ľadových a zľadovatených zjazdovkách. Tento model je určený športovým lyžiarom, ktorí majú radi dlhé a rýchle oblúky na spoľahlivých a vysoko kvalitných lyžiach.

Kľúčové vlastnosti:

rýchle přehraranenie
výborné vlastnosti na ľade a tvrdých zjazdovkách
kvalitné spracovanie
Konštrukcia:

POWERED BY TITANIUM

FULL SIDEWALL

Speedwall Multilayer Woodcore

TIP ROCKER

UVO

P-Tex 4500