+ Pridať inzerát

Stockli Laser Sx 2020 Turtle Shell+Tyrolia 12 Prd(Top Stav)

Stockli Laser Sx 2020 Turtle Shell+Tyrolia 12 Prd(Top Stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published November 20, 2020 ID #1086720

Použité Lyže Stockli Laser Sx 2020 Turtle Shell Racing + Tyrolia 12 Prd ( Top Stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200077

Rádius a dĺžka:
15,4 (170cm);
Parametre:
120-70-99 (170cm);

Pôvodná cena: 1 250€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Stöckli Laser SX sú racecarver - univerzálne obračky. Tento model je teda viac krojený a ide vďaka tomu ľahšie do oblúka a urobí za Vás pri jazde viac práce, než klasická obráčka. Je to dokonalé skĺbenie 2v1 výhod z oboch kategórií lyží. Laser SX je skrátka obráčka na celý deň.

Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalové pláty u tejto lyži zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rockeru. Geniálna lyža na dlhé a stredné oblúky, ale zvládnete s ňou pohodlne aj krátke.

Model SX najviac vynikne na tvrdej, upravenej zjazdovke, ale kvalitne si na nej zalyžujete na všetkých druhoch snehu. S ľadom si hravo poradí a to aj vďaka novej technológii Turtle Shell Racing, ktorá Vám dodá ešte viac istoty pri jazde na tvrdých zjazdovkách. Lyža je v rýchlosti veľmi pokojná a prehranenie je rýchle a dynamické.

Vlastnosti:

presné začatie a vedenie oblúka
veľmi pokojný prejazd oblúku
skvelé správanie lyže na ľade
rýchle prehranenie
pokoj vo vysokých rýchlostiach
skvelá vnútorná stavba modelu