+ Pridať inzerát

Používané Lyže ATOMIC REDSTER X9 2019+X12 TL TOP STAV 169cm

Používané Lyže ATOMIC REDSTER X9  2019+X12 TL TOP STAV 169cm
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published December 13, 2020 ID #1279931

Predám používané TOP univerzálne lyže Atomic Redster X9 model 2019. NSkĺznica a hrany v TOP stave! Hrany sú hrubé a skĺznica je bez poškodenia. Lyže majú len klasické známky používania. Po servise, pripravené na zimu.


Lyže vhodné tak na súťažné jazdenie, ako aj na rekreačné oblúky. Profil lyže vyhovuje tak obrovskému slalomu ako aj špeciálnemu, čo z nich robí univerzálny nástroj na dlhšie aj krátke oblúky. Jednou z kľúčových vlastností lyží je technológia Servotec, ktorá je výrazným posilnením ovládacích prvkov pri jazde. Špecifikácia: Servotec, Full Sidewall, Power Woodcore, Titanium Powered, štruktúrovaný vrchný list, Finish Base Cup, Active Camber
Model X9 sú vlajkovou loďou pre dynamickú jazdu na upravenej zjazdovke. Jedna z kľúčových inovácii je technológia Servotec, ktorá robí lyže ľahko ovládateľné a stabilné pri vyšších rýchlostiach. Úplne nová konštrukcia 100% camberu v kombinácii s technológiou Servotec vytvára výkonné športové lyže. Vďaka Multi Radius Sidecut sú lyže vhodné pre krátke ako aj dlhé oblúky. Lyže sú určené pre pokročilých lyžiarov.

Konštrukcia:

Power Woodcore
Športové, dynamické drevené (jaseňové a topoľové) jadro, ktoré zaručí stabilitu a tlmí vibrácie.

Titanium Powered
Titánové výstuže v jadre absorbujú vibrácie a udržujú vysokú torznú stabilitu v oblúkoch.

Full Sidewall
Konštrukcia bočnice zaručí rovnomerný tlak po celej dĺžke hrany, čím zvyšuje stabilitu a výborne prenáša energiu na hrany.

Servotec
Servotec je prevratná technológia v ovládaní lyží. Lyže sú oveľa ovládateľnejšie a pokojnejšie pri vysokých rýchlostiach.

Worldcup Base Finish
Veľmi odolná sklznica, ktorá je rýchla v akomkoľvek snehu.

Structured Topsheet
Vrchná vrstva lyže je ľahká a vysoko odolná.

Najlepšie osobný odber ale po dohode pošlem aj na dobierku.