+ Pridať inzerát

NOVÉ okuliare Oakley O-Frame 2.0 XL Snow 2019

NOVÉ okuliare Oakley O-Frame 2.0 XL Snow 2019
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published November 27, 2020 ID #1149928

Predám nové ORIGINÁL okuliare Oakley O-Frame 2.0 XL Snow model 2019 vo farbe (Canteen Iron/Fire Iridium). Okuliare sú v krabičke so všetkým čo k ním patrí.

Cena nových v obchode okolo 95 €.

Veľká šošovka s optimalizovanou geometriou rámu pre optimálne videnie. Stredne veľký rám vyrobený z flexibilného O Matter ™ navrhnutého tak, aby sa prispôsobil tvaru vašej tváre. Trojitá vrstva penových rún s rôznou hustotou pracuje tak, aby odvádzala pot od vašej hlavy, zatiaľ čo šošovka s dvojitým vetraním kombinovaná s vrstvou proti zahmlievaniu F2 zabraňuje zahmlievaniu okuliarov. Bezchybne sa hodí aj do akejkoľvek prilby Oakley a zárezy rámu v chrámoch umožňujú kompatibilitu s väčšinou okuliarov na predpis.

technológie:
Optika s vysokým rozlíšením: Optika s vysokým rozlíšením (HDO®) je zbierka patentovaných technológií, ktoré umožňujú okuliarom Oakley splniť alebo prekročiť testovacie normy American National Standards Institute pre optickú čistotu, vizuálnu vernosť a odolnosť proti nárazu.

Jasnosť: Bežné šošovky môžu obrázky zväčšovať. Presnosť HDO® poskytuje menej zdeformované videnie v celom zornom poli.
Refrakcia: S bežnými šošovkami nie sú predmety naozaj tam, kde ich vidíte. HDO® ponúka vernejší obraz, takže váš mozog nemusí pracovať nadčas.
Ochrana proti UV: Všetky šošovky Oakley blokujú 100% UVA, UVB a UVC lúčov a škodlivého modrého svetla až do 400 nm.
Fire Iridium: Tmavý, viacfarebný zrkadlový povrch, ktorý vystrihne veľké množstvo viditeľného svetla a zároveň zvýši jasnosť, ideálne pre jasné dni na zjazdovke. Zatiaľ čo vysoko kontrastný irídiový povlak odstraňuje oslnenie pre lepšie vnímanie hĺbky.