+ Pridať inzerát

dámske ROSSIGNOL PURE COMFORT 60, 2020, Relax fit, TOP stav

dámske ROSSIGNOL PURE COMFORT 60, 2020, Relax fit, TOP stav
Slovakia Košický kraj Košice Published December 16, 2020 ID #1298163

Použité dámske lyžiarky ROSSIGNOL PURE COMFORT 60, 2020, Relax fit, micro, macro ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK200112

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

288 (24cm) = veľkosť EU 38

Pôvodná cena : 196 €.

Urobia len to, čo im sami prikážete. Veľmi pohodlný a voľný tvar topánky sa skvele hodí pre ženy hľadajúcich vskutku rekreačné lyžovanie. Šírka je vhodná aj pre dámy so širším chodidlom. Skelet Sensor Matrix umožňuje vylepšenú fixáciu nohy a zachovanie komfortu s bonusom odľahčenej konštrukcie. Špeciálne prispôsobený povrch topánočky výrazne uľahčuje obúvanie a následné vyzúvanie topánky. Technológia Gripwalk potom uľahčuje voľnú chôdzu a zaručí rýchly prenos síl z lyžiarske topánky do viazania a následne do lyže.

Špecifický ženský tvar skeletu aj papuče je samozrejmosťou, znížená širšia zadná časť skeletu padne vhod každej lyžiarke. Poskytujú optimálne uchytenie chodidla, izoláciu a oporu počas celého dňa.

SENSOR MATRIX
Technológia skeletu SENSOR MATRIX poskytuje účinnejšie stiahnutie skeletu, redukuje hmotnosť a sústredí tuhosť skeletu pre vysoký výkon, precíznosť a prenos energie.

COMFORT FIT
COMFORT FIT papuče sú zhotovené z mäkkého dopredu vytvarovaného materiálu pre celodenné pohodlie.

RELAX FIT
Ženský špecifický tvar RELAX FIT so šírkou 104mm pre rekreačné lyžiarky, ktoré uprednostňujú komfort, alebo ktoré majú širšie chodidlo.