+ Pridať inzerát

dámske ELAN INSOMNIA PS 2019 LIGHTSKING + Elan ELW 11

dámske ELAN INSOMNIA PS 2019 LIGHTSKING + Elan ELW 11
Slovakia Košický kraj Košice Published December 18, 2020 ID #1308790

Použité dámske lyže ELAN INSOMNIA PS 2019 LIGHTSKING + Elan ELW 11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200375

Rádius a dĺžka:
12,2 (152cm);
Parametre:
121-73-104 (152cm);

Pôvodná cena: 689€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Sú rýchle carvingové lyže sú vhodné pre dlhé aj krátke oblúky. Sú to skvelé lyže pre upravené svahy, ktoré sú veľmi svižné a zároveň stabilné a tolerantné k chybám. Vhodné pre pokročilé a športové lyžiarky.

Technológie:

Woodcore Trulite - Toto extrémne ľahké drevené jadro zlepšuje jazdné vlastnosti vďaka špeciálne upravenej pružnosti pre špecifické ergonomické potreby lyžiarov. Drevené jadro trulite prenáša sily priamo na hrany a poskytuje tak potrebnú pevnosť a možnosť všetstranného využitia na rôznych terénoch.

Dual Shaped Ti - Dvojito tvarovaný titán.
Power Shift - Systém PowerShift je plne integrovaný systém viazania s pružnou free-flexovou konštrukciou plate-in-plate (podložka v podložke). Unikátne prvky PowerEdge Lifters zaručujú priamy prenos energie od viazania na hranu lyže, čo urychluje nasadenie oblúku a uľahčuje ovládanie v oblúkoch. tlmiče vibrácii na koncových bodoch podložky prispievajú k pohodlnejšej jazde a lepšej ovládatelnosti lyží.
Amphibio Profil - Je unikátna revolučná inovácia kombinujúca výhody profilu camber a rocker. Tajomstvo spočíva v odlišnej konštrukcii lavej a pravej lyže: camberová vnútorná hrana lyže zaručuje dobrú prilnavosť hrán a stabilitu, kým rockerová vonkajšia hrana uľahčuje zatáčanie.
Sidewall RST - Prispieva k efektívnemu prenosu sily a energie od lyžiara k hranám, vďaka čomu hrany lyží optimálne držia od špičky až po pätku.
Amphibio 4D - Technológia Amphibio 4D je úplnou novinkou vďaka vlastnostiam