+ Pridať inzerát

166 cm ATOMIC REDSTER GS D2 3.0, RED, doubledeck, woodcore

166 cm ATOMIC REDSTER GS D2 3.0, RED, doubledeck, woodcore
Slovakia Košický kraj Košice Published December 4, 2020 ID #1215054

Použité lyže ATOMIC REDSTER GS D2 3.0, RED, doubledeck, woodcore, Ti, race rocker, handmade + Atomic X 12 TL s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. CP_LY_0316

Rádius a dĺžka:
15,9 (166cm);
Parametre:
113,5-71-99 (166cm);

Pôvodná cena: 1 050 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS zahŕňa v sebe veľa technológií známych zo svetového pohára. Tieto lyže sú ideálne na pretekové lyžovanie a rýchle a výkonné lyžovanie na zjazdovke. Novinkou je pretekárska podložka, ktorá sa používa v pretekoch svetového pohára, ktorá prispieva k maximálnemu účinku hranenia na tvrdom zľadovatenom snehu. Doubledeck 3.0 technológia poskytuje veľmi vysoký účinok tlmenia, výbornú akceleráciu a ľahšiu iniciáciu oblúka. Atomic rovnako zakomponoval zúženú bočnicu Sidewall pre vyššiu akceleráciu, navyše s dreveným jadrom Power Woodcore a titánovými vložkami pre vyššiu stabilitu.

Ski kategória-pretekárske lyže, lyže na zjazdovku
RACE ROCKER- 5/95/0 (5% rocker na špičke lyže)
DOUBLEDECK 3.0- voľne posuvná výstuha hlavného jadra pre lepšie absorbovanie vibrácií a zvýšenú stabilitu. Predné spojky sú mäkšie pre ľahšie zahájenie oblúka, zadné sú tvrdšie kvôli razantnejšej akcelerácii.
RACE INTERFACE-táto špeciálna platňa pod viazaním je využívaná pretekármi svetového pohára. Platňa je navrhnutá s nižším postavením pre presné vedenie lyží počas oblúka a maximálny účinok hrán na tvrdých snehoch.
TAPERED SIDEWALL- hrubšia bočnica smerom k zadnej časti lyže pre razantnejší výjazd z oblúka.
POWER WOODCORE-celodrevené jadro PW je vytvorené kombináciu tvrdého a ľahkého dreva a je zárukou výborných vlastností.
TITANIUM POWERED-lyža je vystužená dvoma vrstvami titanalu. Jedna vrstva pod a druhá nad jadrom – táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť.
VIAZANIE-Systémové viazanie Atomic X 12 TL
DOUBLEDECK 3.0
RACE ROCKER
TAPERED SIDEWALL
POWER WOODCORE