+ Pridať inzerát

Trekingový bicykel / ROMET WAGANT / veľkosť M - 19 / NOVÝ

Trekingový bicykel / ROMET WAGANT / veľkosť M - 19 / NOVÝ
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published December 6, 2020 ID #1219859

Predám úplne nový pánsky trekingový bicykel kvalitnej značky ROMET, kupovaný 11.9.2020, s plnou SK zárukou (v záruke ešte 22 mesiacov). Čierno zelená farba, hliníkový rám o veľkosti 19", model 2020, kvalitné komponenty (ich zoznam je v obrázkoch v inzeráte). Katalógová cena 329 eur.

Bicykel je nový, zabalený v originálnej krabici. Stačí nasadiť predné koleso, pedále, sedlo a môžete vyraziť. Plná SK záruka. Do polky decembra 2020 je možné uplatniť garančný servis v autorizovaných servisoch. Viac info cez email alebo na mobile. Je možnosť poslať aj kuriérom, poštovné je 20€. Inzerát je platný do jeho zmazania.

Kľúčové vlastnosti trekingového bicykla ROMET WAGANT veľkosť M/19":

- Pánsky rekreačný trekingový bicykel
- Vhodný na jazdu po cestách a poľných cestách
- Pevný a odolný hliníkový rám
- Odpružená vidlica pre komfortnú jazdu
- Bicykel ROMET s 21 rýchlosťami
- Kvalitné a spoľahlivé brzdy V-brake Alhonga
- Veľmi pohodlné sedlo Selle Royal
- Farebné vyhotovenie: zeleno-čierne

Bicykle od poľskej značky ROMET sa vyrábajú v továrni v obci Podgrodzie pri Dębicy na základe komponentov od výrobcov z celého sveta. Najdôležitejšia časť bicykla, čiže cyklistický rám, je navrhovaný a štylizovaný podľa aktuálnych trendov cyklistického odboru. Starostlivý výrobný proces umožňuje získať vysokú kvalitu výrobkov.
ROMET dodáva na trh kvalitné bicykle už od roku 1971. ROMET môžme kvalitou jednoznačne prirovnať k slovenským výrobcom ako KELLYS, CTM alebo KENZEL.
Viac o tejto značke, o jej histórii, ale aj o technológií výroby nájdete na tejto webovej stránke https://www.romet.pl/sk/Vyroba,108,0.html