+ Pridať inzerát

ROMET ORKAN 9 M / veľkosť M - 19 / kros bicykel / NOVÝ

ROMET ORKAN 9 M / veľkosť M - 19 / kros bicykel / NOVÝ
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published November 11, 2020 ID #1003996

Predám úplne nový pánsky krosový bicykel ROMET ORKAN 9 M /model 2020/ veľkosť M / 19" rám. Kvalitné high-end komponenty. Čierna farba, hliníkový rám, veľkosť kolies 28". Katalógová cena 909 €. Plná SK záruka

Top výbava, vzduchová vidlica SR Suntour NRX-D Air, kotúčové brzdy Shimano, prehadzovačka Shimano Deore XT. Zoznam celej výbavy je vo fotkách v inzeráte.

Bicykel je nový, zabalený v originálnej krabici. Stačí nasadiť predné koleso, pedále, sedlo a môžete vyraziť. Plná SK záruka. Do polky januára 2021 je možné uplatniť garančný servis v autorizovaných servisoch. Viac info cez email alebo na mobile. Je možnosť poslať aj kuriérom, poštovné je 20€. Inzerát je platný do jeho zmazania.

Bicykle od poľskej značky ROMET sa vyrábajú v továrni v obci Podgrodzie pri Dębicy na základe komponentov od výrobcov z celého sveta. Najdôležitejšia časť bicykla, čiže cyklistický rám, je navrhovaný a štylizovaný podľa aktuálnych trendov cyklistického odboru. Starostlivý výrobný proces umožňuje získať vysokú kvalitu výrobkov.
ROMET dodáva na trh kvalitné bicykle už od roku 1971. ROMET môžme kvalitou jednoznačne prirovnať k slovenským výrobcom ako KELLYS, CTM alebo KENZEL.
Viac o tejto značke, o jej histórii, ale aj o technológií výroby nájdete na tejto webovej stránke https://www.romet.pl/sk/Vyroba,108,0.html