+ Pridať inzerát

Posilňovacia lavica šikmá na brucho Marbo Sport

Posilňovacia lavica šikmá na brucho Marbo Sport
Slovakia Prešovský kraj Svidník Published November 4, 2020 ID #943093

Model: MH-L101

Séria: Home

Výška: 53 cm

Šírka: 41 cm

Dĺžka: 132 cm

Váha: 8 KG

Maximálne zaťaženie: 150 KG

Profil konštrukcie: 40 x 40 mm

Úžitková plocha: 0,58 m2

Rozmery operadla: 101x27 cm

Praktická, rozmerovo nenáročná lavica určená pre tréning brušného svalstva v domácich podmienkach. Je nastaviteľná v 4 stupňoch, čím si viete spestriť tréning a zvyšovať jeho náročnosť.

Výhodou je rýchle nastavenie lavice v rôznych polohách pomocou hrubej závlačky a pohodlné zapretie nôh o 8 cm hrubé blokády z EVA peny. Nohy sú ukončené plastovými stopkami, ktoré zabraňujú poškriabaniu Vašej podlahy a tiež nechcenému posúvaniu lavice.

Lavica je natretá práškovou čiernou farbou, ktorá zabezpečuje moderný vzhľad. Všetky skrutky sú zakryté estetickými plastovými záslepkami, ktoré zvyšujú estetiku a navyše zabraňujú prípadným odreninám.

Čalúnenie je v najnovšom modeli vyrobené z ešte odolnejšej syntetickej kože v elegantnej čierno- červenej farbe. Operadlo aj sedadlo je ergonomicky tvarované, čo umožňuje ešte komfortnejší tréning. Najviac namáhaná časť operadla je v hornej časti ešte doplnená jednou vrstvou kože s logom Marbo Sport, takto do detailov dotiahnutý výrobok v tejto cenovej kategórii nenájdete u žiadneho iného výrobcu.

Marbo Sport používa pri výrobe svojich výrobkov najkvalitnejšie dostupné materiály a taktiež ako jediný výrobca v Poľsku najnovšie, počítačom nastavované stroje na výrobu komponentov. Vďaka tomu jednotlivé diely do seba ľahko zapadnú a sú aj esteticky a kvalitne spracované.

Určené pre domáce využitie.