+ Pridať inzerát

Posilňovacia lavica na brucho MS-L110 Marbo Sport

Posilňovacia lavica na brucho MS-L110 Marbo Sport
Slovakia Prešovský kraj Svidník Published November 3, 2020 ID #942790

Model: MS-L110 lavica na brušné svaly
Výška: 66 cm
Šírka: 44 cm
Dĺžka: 107 cm
Váha: 17,8 KG
Blokády: 4 ks, priemer 8 cm, pena EVA
Max. zaťaženie: 250 KG
Profil konštrukcie: 50 x 50 x 2 mm
Materiál: oceľ
Farbené: práškovo

Ideálna lavica a základ pre domácu alebo klubovú posilňovňu. Perfektné prevedenie, spracovanie jednotlivých dielov a celková atraktivita robia z tohto modelu jeden z top produktov od Marbo Sport. Model MS-L108 je konštruovaný na tréning brušných svalov dvíhaním trupu a jeho vytáčaním. Samozrejmosťou je zaťažiteľnosť až 250 Kg.

O Vaše pohodlie sa postará nové, spevnené čalúnené operadlo ergonomického tvaru s hrúbkou až 5 cm. Čalúnenie koženky je v modernej červenej farbe charakteristickej pre sériu Marbo Semi Pro a prešívané extra pevnou niťou Epic od spoločnosti Coats. Na najviac namáhanom mieste je koženka zdvojená s logom Marbo Sport. Nohy si zafixujete 4x oceľové blokády s 8 cm hrubou, odolnou a na dotyk príjemnou EVA penou.

Červená farba čalúnenia vynikajúco ladí s čiernym práškovým náterom konštrukcie rámu. Všetky skrutky sú zakryté estetickými plastovými záslepkami, ktoré zvyšujú estetiku a navyše zabraňujú prípadným odreninám.

Nohy lavice sú ukončené gumenými stopkami, ktoré nielen zabraňujú nechcenému pohybu, ale aj chránia Vašu podlahu pred poškriabaním.

Marbo Sport používa pri výrobe svojich výrobkov najkvalitnejšie dostupné materiály a taktiež ako jediný výrobca v Poľsku najnovšie, počítačom nastavované stroje na výrobu komponentov. Vďaka tomu jednotlivé diely do seba ľahko zapadnú a sú aj esteticky a kvalitne spracované.

Určené pre domáce alebo klubové využitie.