+ Pridať inzerát

HYPER FX 279g

HYPER FX 279g
Slovakia Prešovský kraj Svidník Published November 5, 2020 ID #960283

Predám HYPER FX 279g. Dôvod predaja, dostal som „pruh“ . Kvôli pandemií COVID-19, operujú len akútne stavy, takže, neviem kedy to využijem... . URČITE sa dá dohodnúť na CENE ( + pridám energy gél; L-carnitine drink; podľa dohody a výberu... ) a kombinácií produktov, ktoré mám na predaj!
Pre porovnanie cien, skúste google! Pozri aj OSTATNÉ INZERÁTY!
Viac info mailom :)

Hyper FX je predtréningový posilňovač, ktorý na rozdiel od mnohých iných neobsahuje kreatín.
Tento produkt sa zameriava na svalovú vytrvalosť alebo na tréning energie, zamerania a intenzity.
HYPER FX ™
Pretože popularita výrobkov pred tréningom BSN® neustále stúpa medzi vysoko výkonnými športovcami a nadšencami tréningu, zavedenie úplne nového prírastku do kategórie energetických tréningov určite zapáli priemysel doplnkov a vaše tréningy!
BSN® s hrdosťou predstavuje úplne nový zázrak pred tréningom založený na energii HYPERFX ™ - prvý mimoriadne koncentrovaný zosilňovač energie a výkonu svojho druhu vo forme sprchy. Zložky v prípravku HYPERFX ™ sú navrhnuté tak, aby pomáhali:



Energia a intenzita tréningu
Zameranie a duševná bdelosť
Sila a výdrž
testosterón
Obsah svalového karnozínu
Odolnosť proti svalovej únave
Pufrovanie vodíkových iónov (H +)
Anaeróbna pracovná kapacita svalového tkaniva
Spaľovanie tukov


HLAVNÉ VLASTNOSTI HYPER FX ™:

Prvý koncentrovaný a šumivý vzorec pred tréningom na svete
Vysoko účinná veľkosť porcie 9,3 gramu - je potrebná iba 1 odmerná lyžica
Bez pelargónie, intenzívna energia a intenzita pred tréningom
S citrátom bóru a oxidom horečnatým
500 IU vitamínu D na porciu
CarnoSyn® + betain pre podporu sily a vytrvalosti
Podpora spaľovania tukov


Vazokonstrikčné vlastnosti výťažkov z pelargónového oleja môžu mať negatívny vplyv na výkon. Nielenže je obmedzená pumpa, ale aj prísun živín a kyslíka do pracujúcich svalov. HYPERFX dodáva energiu od pelargónie a zvyšuje výkonnosť od začiatku do konca. Intenzita je názov hry pri použití koncentrovaného vzorca pred tréningom. So svojím Neuro Power Composite prináša HYPERFX to, čo sľubuje - vynikajúce mentálne zameranie a intenzita tréningu, ktoré vás privedú a udržia v optimálnej tréningovej zóne podporou neporovnateľného prepojenia mysle a svalov.

Testosterón je mužský pohlavný hormón, ktorý je zodpovedný za rast svalov a agresiu. Ak je vaším cieľom byť hypercentrický a vyvinúť pozitívnu agresiu potrebnú na zdvíhanie závažných váh, ktoré vyvolávajú svalové zmeny, potom je HYPERFX ™ detonátor zameraný pred tréningom podľa vášho výberu.
Na záver tento jedinečný vzorec dodáva HYPERFX ™ prvok podpory spaľovania tukov, ktorý sa nenachádza v žiadnom inom dostupnom produkte pred tréningom. Podpora spaľovania tukov odhaľuje nielen definíciu svalov, ale podporuje aj trvalú energiu a vytrvalosť.



ODPORÚČANÉ POUŽITIE:


Na doplnenie zmiešajte jednu odmernú lyžicu so 100 až 200 ml vody a vypite ju ihneď po zmiešaní, 30 až 45 minút pred tréningom. Ak je to potrebné, použite odmernú lyžicu druhej úrovne najmenej 4 hodiny po použití odmernej lyžice prvej úrovne. Neskonzumujte viac ako 2 odmerky za deň.

Kombinujte HYPERFX s AMINOx ™, CE