+ Pridať inzerát

Bradlá do steny s opierkou MS-D101 Marbo Sport

Bradlá do steny s opierkou MS-D101 Marbo Sport
Slovakia Prešovský kraj Svidník Published November 4, 2020 ID #943059

Model: MS-D101
Výška: 42 cm
Šírka: 68 cm
Dĺžka: 78 cm
Rozmery opierky: 30 x 27 cm
Rozostup úchytov: 63 cm
Váha: 12,3 KG
Max. zaťaženie: 250 KG
Nastavenia úchytov: 3 pozície
odstup od steny – 48, 52 a 56 cm
Profil konštrukcie: 50 x 50 x 2 mm
Materiál: oceľ
Farbené: práškovo

Na tomto veľmi obľúbenom modeli bradiel montovaných do steny pomocou 8 montážnych otvorov sa dá trénovať napríklad triceps, hrudník, ramená alebo brucho.

O vaše pohodlie sa postará nové, spevnené čalúnené operadlo ergonomického tvaru s hrúbkou koženky až 5 cm, o ktoré sa môžete pevne a pohodlne zaprieť svojim chrbtom. Čalúnenie koženky je v modernej červenej farbe charakteristickej pre sériu Marbo Semi Pro a prešívané extra pevnou niťou Epic od spoločnosti Coats.

Nové sú aj ergonomické čalúnené podlaketníky V podlaketníkoch bola použitá kvalitnejšia vnútorná pena o tvrdosti R90. Tvar a poloha podlaketníkov umožňujú Vaše pohodlné a stabilné podopretie. Rukoväte sú pogumované a protišmykové s logom spoločnosti Marbo Sport.

Regulované úchyty na ruky sú vynikajúcim riešením pre osoby s rôzne dlhými rukami. Úchyty sa dajú nastaviť až v troch polohách vo vzdialenosti od steny: 48, 52 a 56 cm. Nastavenie sa vykoná jednoducho pomocou otočnej matice na spodnej strane, ktorou si zvolenú polohu úchytu pevne zafixujete.

Bradlá sú natreté práškovou čiernou farbou, ktorá zabezpečuje moderný vzhľad. Všetky skrutky sú zakryté estetickými plastovými záslepkami, ktoré zvyšujú estetiku a navyše zabraňujú prípadným odreninám.

Marbo Sport používa pri výrobe svojich výrobkov najkvalitnejšie dostupné materiály a taktiež ako jediný výrobca v Poľsku najnovšie, počítačom nastavované stroje na výrobu komponentov. Vďaka tomu jednotlivé diely do seba ľahko zapadnú a sú aj esteticky a kvalitne spracované.

Určené pre domáce alebo klubové využitie.