+ Pridať inzerát

Bradlá do steny MH-D101 2.0 Marbo Sport

Bradlá do steny MH-D101 2.0 Marbo Sport
Slovakia Prešovský kraj Svidník Published November 4, 2020 ID #943061

Model: MH-D101 2.0 NOVINKA 2020
Výška: 31 cm
Šírka: 68 cm
Dĺžka: 64 cm
Váha: 8,7 KG
Profil konštrukcie: 40 x 40 mm
Maximálne zaťaženie: 200 KG
Materiál: Oceľ
Regulácia úchopov: 2 polohy: odstup od steny 43/47 cm

Najnovší model bradiel montovaných do steny umožňuje precvičiť rôzne svalové skupiny, od tricepsov, ramien, hrudníka až po brušné svalstvo. Do steny sa bradlá montujú pomocou skrutiek do 4 montážnych otvorov.

Bradlá sú natreté práškovou čiernou farbou, ktorá zabezpečuje moderný vzhľad. O Váš komfort sa postarajú čalúnené podlaketníky a rozmerovo dostatočne veľká opierka chrbta. V podlaketníkoch bola použitá nová vnútorná pena o tvrdosti R90. Nový ergonomický tvar a poloha podlaketníkov smerom do vnútra umožňujú Vaše pohodlné a stabilné podopretie. Rukoväte sú plastové, protišmykové a príjemné na úchop.

Regulovateľné úchopy: tento model je vybavený úchopmi nastaviteľnými v 2 polohách: 43 a 47 cm od steny. To umožňuje prispôsobenie úchopu dĺžke Vašich rúk, čo znamená ešte väčší komfort pri tréningu. Nastavenie je jednoduché, pomocou skrutky a matice.

Čalúnenie je v najnovšom modeli vyrobené z odolnej syntetickej kože v elegantnej čiernej farbe. Operadlo je ergonomicky tvarované, čo umožňuje ešte komfortnejší tréning. Takto do detailov dotiahnutý výrobok v tejto cenovej kategórii nenájdete u žiadneho iného výrobcu.

Súčasťou balenia sú aj montážne kľúče 13 a 17, takže k montáži samotných bradiel nepotrebujete už žiadne náradie.

Marbo Sport používa pri výrobe svojich výrobkov najkvalitnejšie dostupné materiály a taktiež ako jediný výrobca v Poľsku najnovšie, počítačom nastavované stroje na výrobu komponentov. Vďaka tomu jednotlivé diely do seba ľahko zapadnú a sú aj esteticky a kvalitne spracované.

Určené pre domáce využitie.