+ Pridať inzerát

Boxerské vrece 140/35 FULL (vyplnené 25kg)+torpédo

Boxerské vrece 140/35 FULL (vyplnené 25kg)+torpédo
Slovakia Prešovský kraj Svidník Published November 4, 2020 ID #943064

Model: MC-W140/35 FULL vyplnené 25 Kg

Séria: Combat
Výška vreca: 140 cm
Priemer vreca: 35 cm
Kruhy na uchytenie: šírka 6 cm, hrúbka 6 mm
Reťaz: dĺžka 4x45 cm, hrúbka 4 mm
Stropný držiak: nie
Vyplnenie: áno 25 Kg
Torpédo: 55x22 cm, po naplnení pieskom sa zvýši váha o cca 20-25 Kg (podľa typu piesku)

Všetky vrecia značky Marbo sú vyrábané z veľmi pevného materiálu Plavilu, ktorý je mimoriadne odolný voči pretrhnutiu a používa sa napríklad pri výrobe alpinistického vybavenia, stanov do extrémnych podmienok a pod.

Rozmery 140x35 cm a váha 25 Kg znamenajú dostatočnú pevnosť a stabilitu pri úderoch pre váhovo a silovo primerané osoby. Pri použití torpéda sa však váha zvýši až o 20-25 Kg a tento model je tak použiteľný aj pre ešte silnejších borcov.

Tento model je už naplnený, preto nie je nutné aby si ho zákazník vyplnil sám. Ak sa Vám aj napriek tomu bude zdať váha vreca malá, je možné ju zvýšiť naplnením priloženého torpéda pieskom. Torpédo je malý vak o rozmere 55x22 cm zo silného polyesteru. Je uzatvárateľný zipsom, ktorý po naplnení suchým pieskom zvýši váhu až o 20-25 Kg. Samozrejme, k dispozícii sú aj vrecia s ťažšou výplňou.

Pri výrobe je veľmi dôležité prešitie vreca, ktoré je vykonané extra odolnými niťami Epic Coasts na profesionálnych strojoch Durkopp Adler. To je zárukou maximálnej odolnosti výrobkov aj pri častom a intenzívnom používaní.

Úchyty na reťaze sú dostatočne hrubé a taktiež veľmi odolné, dvojito prekladané a viacnásobne prešívané. Vďaka tomuto riešeniu sa úchyty neodtrhnú ani pri veľkom rozkývaní vreca následkom tvrdých úderov.

Zips vo vrchnej časti vreca je nielen estetický a nenápadný, ale umožňuje najmä rýchle otvrorenie vreca, ak je potrebné zvýšiť/znížiť váhu. Narozdiel od vriec so sťahovacou šnúrkou, v prípade zipsu je úplne vylúčené vypadávanie výplne, ktoré niekedy nastáva pri silnejších úderoch alebo kopoch.