+ Pridať inzerát

Predám elektro - bicykel skladací.

Predám elektro - bicykel skladací.
Slovakia Published November 24, 2020 ID #1129292

Po konštrukčnej stránke sú bicykle FIIDO vždy na prvotriednej úrovni, pričom model FIIDO D4S nie je vôbec výnimkou. 18 kg vážiace hliníkové telo ťa neskalme ani v tých najťažších situáciách a terénoch zvládne zataženie 120 Kg.
Výbornou funkciou je aj možnosť zloženia bicykla. V rozloženom stave má FIIDO D4S rozmery 150 x 108 cm, pričom v zloženom len 85 x 64 cm. V kombinácii s nízkou hmotnosťou je s bicyklom jednoduché manipulovať.
Pre rýchle a pohodlné jazdenie výrobca do elektrického bicykla implementoval výkonné súčiastky. Výkon motora je štandardných 250 W, vďaka ktorým dokážeš dosiahnuť maximálnu rýchlosť 25 km/h.
Pohodlné jazdenie za každých okolností si na starosť vzali kvalitné 20″ pneumatiky, ktoré sa neboja ani drsnejšieho terénu. Bicykel je skutočne vhodný spoločník na každodenné cesty.
To, ako veľmi ti motor pri bicyklovaní pomôže, sa dá nastaviť v rámci štyroch jednoduchých režimoch. Pri prvom režime ti motor pomáha do 15km, pri druhom režime ti motor pomáha do 20km, pri treťom režime ti motor pomáha do 25km, štvrtý režim je čisto elektricky bez nutnosti pedalovať iba pridávate rukoväťou plynu tak ako na motocykli.
Do svojho elektrického bicykla taktiež implementoval aj kvalitnú prevodovku. Tá je konkrétne od značky Shimano a disponuje šiestimi rýchlostnými stupňami. Nechýba ani dvojica kotúčových bŕzd.
Bicykel je napájaný veľkým akumulátorom, ktorý mu ponúkne skutočne solídnu výdrž. Jeho kapacita je 10 400 mAh a nabitie doplna zaberie približne 5 hodín.
Pri jazdení na strednom režime batéria dokáže poskytnúť výdrž až 80 km. Jedná sa o ideálnu kombináciu ako pre teba v rámci zdravého zdravotného štýlu, tak aj pre výdrž batérie.
Samozrejmosťou je potom displej na riadidlách, ktorý zobrazuje aktuálnu rýchlosť a prejdenú vzdialenosť, LED svetlomet či užitočný stojan priamo v balení.
Balenie obsahuje elektrický bicykel,adaptér na nabíjanie, stojan, skrutkovač, kľúč a sadu imbusových kľúčov.

Cena verzie s 250W motorom a rýchlosťou 25km je 599Eur.
Cena verzie s 350W motorom a rýchlosťou 35km je 649Eur.

Pošlem aj na dobierku (kuriérom) 10 Eur.