+ Pridať inzerát

3306 Na predaj prevádzka nočného klubu - kasína pri centre Komárna

3306 Na predaj prevádzka nočného klubu - kasína pri centre Komárna
Slovakia Nitriansky kraj Komárno Published November 14, 2020 ID #1031513

ALTAGRIC Reality ponúka na predaj, formou výhradného zastúpenia klienta, prevádzku nočného klubu - kasína pri centre Komárna. Jedná sa o predaj kompletného zariadenia a postúpenie práv z nájomného vzťahu k danej nehnuteľnosti s celkovou výmerou 106m2.


Dispozičné riešenie prevádzky: klimatizovaná hlavná miestnosť s barovým pultom, stolmi a kreslami, 2x miestnosť s hracími automatmi, sociálne miestnosti, kancelária/technická miestnosť, sklad a k dispozícii je aj terasa. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, TÚV elektrickým bojlerom.


Nájomná zmluva k nehnuteľnosti je platná 5 rokov. K dispozícií sú hospodárske výsledky prevádzky za posledných 24 mesiacov. Odhadovaná návratnosť vstupných investícií (ROI) cca. 5 mesiacov.


Výhody: lokalita, zabehnutá prevádzka, rýchla návratnosť vstupných investícií.


Odporúčam obhliadku!


Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie ALTAGRIC Reality, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.


Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Kontaktujte nás a pomôžeme Vám vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.


Kontakt : Adrián Lévay
GSM : 0905 777 001
E-mail: