+ Pridať inzerát

2000 m2 hala na PRENÁJOM, Trenčín

2000 m2 hala na PRENÁJOM, Trenčín
Slovakia Published October 27, 2020 ID #854758

Ponúkame Vám na prenájom moderné priestory v novopostavenej hale v Trenčíne. Veľkosť plochy 2000 m2, resp. podľa potreby zákazníka, k dispozícii môžu byť rôzne výmery od 2000 až 25.000+ m2.
Priestory sú vhodné na logistické, distribučné, skladové, výrobné, resp. montážne účely. Možnosť dobudovania dvojpodlažných klimatizovaných kancelárskych priestorov s adekvátnym zázemím pre pracovníkov (WC, šatne, kuchynka a pod.) s flexibilným pôdorysom. 


Parametre haly:
• Oceľovo-betónová konštrukcia s priemerným rozpätím stĺpov 24x12 m
• Betónová podlaha s nosnosťou 5t/m2, rovinatosť podľa DIN 18202
• Nakladacie brány vo výške 1,2 m nad terénom
• Elektrické nakladacie brány, brány na priamy vjazd a protipožiarne brány
• Vnútorná výška priestoru je 10 m
• LED osvetlenie
• Protipožiarny systém a požiarne hydranty
• Dostatočná manipulačná plocha pred bránami pre pohodlnú obsluhu kamiónovou dopravou


V areáli sú k dispozícii parkovacie miesta pre osobné autá, celý areál je oplotený, monitorovaný, SBS služba 24 hod., kontrolovaný vjazd do areálu.
Areál má výborné napojenie na diaľnicu D1 a poskytuje veľmi pohodlný prístup na dopravné ťahy Bratislava – Žilina, a aj na E50, teda smer ČR, Brno , resp. BN, ZV.
Súčasťou služieb je samozrejme správa celej nehnuteľnosti, správa a údržba vonkajších plôch a areálových komunikácii, zabezpečenie prístupu k priestorom, odpratávanie snehu a starostlivosť o zeleň, strážna služba,  správa a údržba inžinierskych sietí, opravy, výmena, kontaktný pracovník pre služby spojené s prevádzkou areálu. 
Súčasťou priestorov môže byť napr. mostový žeriav prípadne iné technické vybavenie po dohode s nájomcom.
Minimálna dĺžka nájomného kontraktu je 5 rokov.
Záujemca neplatí  žiadnu  províziu pre RK!


Informácie o výške nájomného ako aj ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.