+ Pridať inzerát

Moderný bungalov v luxusnej lokalite Lastovičky

Moderný bungalov v luxusnej lokalite Lastovičky
Slovakia Published December 23, 2020 ID #1326470

Ponúkame exkluzívne na predaj moderný bungalov v luxusnej lokalite Lastovičky s rozsiahlym pozemkom, obec Nová Dedinka. 


Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2020, predáva sa v stave holodom s možnosťou dokončenia na kľúč. (majiteľ dorába domček do štandardu) 


Úžitková plocha domu je 112 m2, pozemok o výmere 525 m2, z toho zastavaná plocha 200 m2. K domu prislúcha aj terasa o výmere 40 m2 a dve parkovacie miesta s plochou 45 m2. 


Prevedenie:


Rodinný dom je postavený z pálenej tehly Porotherm, strecha-plechová falcová krytina KJG, plastové 6-komorové okná Gealan s izolačným trojsklom, kúrenie-podlahové s teplonosnou kvapalinou a elektrickým kotlom Protherm (v prípade potreby je možné v dome kúriť solárnymi panelmi), odpad-žumpa (10 kubíkova), optický internet.


Dispozícia:


Dennú časť domu tvorí vstupná chodba, šatník, technická miestnosť, priestranná obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou, jedálenský kút, wc.


Nočná časť pozostáva z troch nepriechodných izieb, kúpeľňa s wc. Z každej izby je samostatný východ na terasu. 


Pozemok je oplotený. Nehnuteľnosť je kúpou ihenď voľná.


Obec Nová Dedinka ponúka bývanie v tichom prostredí, v blízkosti lesa a jazera s kompletnou občianskou vybavenosťou ako napr. potraviny, reštaurácie, pošta, kultúrny dom, školy, škôlky, detské ihriská, športové aktivity či relax v prírode.


Cena nehnuteľnosti je 230 000 € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu v ktorej sú  už zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva. 


Fotografie na vyžiadanie. 


Možnosť financovať prostredíctvom HÚ. Naša realitná kancelária vám ponúka bezplatné stretnutie s našim hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii. 


V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle 0908-606-458 alebo 0907-713-119.