+ Pridať inzerát

149cm NITRO PRIME OVERLAY 2020, WOODCORE ( TOP stav )

149cm NITRO PRIME OVERLAY 2020, WOODCORE ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published December 21, 2020 ID #1326113

Použitý snowboard NITRO PRIME OVERLAY 2020, WOODCORE, sidewall, FLATout ROCKER ( TOP stav ). Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200064

Dĺžka: 149 cm

Pôvodná cena: 359 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

So snowboardom Nitro Prime Overlay budú začiatky jazdenia oveľa ľahšie. Dizajnovaný je tak, aby si mal z jazdy vždy čo najlepší pocit, boli ti odpustené chybičky a čo najrýchlejšie si sa posúval dopredu v pokroku. Tvar Directional zároveň poskytuje tie najlepšie vlastnosti pre jazdcov všetkých kategórií - skúsených aj začiatočníkov. Prehnutie Flat-Out Rocker zase umožní naučiť sa nové triky v parku rýchlo a efektívne. Prime je špeciálne vyvinutý na to, aby si sa vyhol začiatočníckym obštrukciám a pustil sa do učenia mierne pokročilejších vecí.

Štýl jazdy
Odpustí chyby na svahu aj v parku, hodí sa pre začiatočníkov a stredne pokročilých. Na upravenom aj neupravenom povrchu, v prašane aj pri trikoch zistíš, že na to máte!
Tvar
Directional - viazanie posunuté bližšie k pätke, čím je zabezpečené sústredenie energie pri postoji do zadnej časti boardu a lepšia kontrola.
Flat-Out Rocker profil - hybridné prehnutie oceníte najmä v zákrutácz a pri trikoch. Pekne "pláva" v prašane vďaka zvdihnutým koncom snowboardu a poskytujú aj priestor na chybičky. Zlepšenie príde okamžite.
Sklznica
Premium Extruded FH Base - všestranná, odolná, rýchla na svahu a bez zbytočných nárokov na údržbu.
Jadro
Power Core - topoľové drevo je základom od špičky až po pätu. Je silné, má nízku hmotnosť a pri jazde výborne pruží.
Laminovanie
Bi-Lite - klasické laminovanie, ktoré je silné a zároveň prepáči chyby na trati.
Flex
Medium - 5/10 sedí pre všetky horské snowboardové aktivity.
Tvrdosť snowboardu
7/10