+ Pridať inzerát

Veštím z krištalovej gule cez mail,alebo osobne

Veštím z krištalovej gule cez mail,alebo osobne
Slovakia Nitriansky kraj Nitra Published November 23, 2020 ID #1109320

Otázky si možete dat svoje,alebo to nechate cele na gulu čo uzná za vhodne aby ukazala prostrednictvom mna.1 tema-nieco co je momentalne v stadiu vzniku,mozno to vnimate na zaciatku iba ako pocit-alebo sa to uz prejavuje vo vasom zivote.
1 tema vasa minulost.
1 tema vasa buducnost.
1 tema na co radi zabudate,respekt.zasliapavate-nevenujete tomu pozornost.
1 tema zdravie-gula ukaze choroby v minulosti.
1 tema zdravie na co si mate davat pozor v buducnosti.
(toto vestba zahrna takpovediac vsetko,pretoze v temach budu zahrnute veci,ktore gula sama poklada za nutne ukazat,taktiez tam budu opisany ludia,vekovo,vyzorovo,obcas mi ukaze aj znamenie v ktorom je dany clovek narodeny,dalej casovu os ci sa dana zalezitost udeje do 2...4 tyzdnov,ci do 6 mesiacov.toto vsetko bude vo vestbe v danych temach)v podstate ocakavate menej,ale dostanete viac.budu tam aj detailiky,ktore vas prekvapia.cena 33 €.
info o "nas" :)
krištálova veštecka gula...chranim ju pred slnecnym svetlom ktore by jej velmi ublizovalo a uberalo na sile a vnimavosti potrebnej k vesteniu.,dobijam ju mesacnym svitom tak aby paprsky mesacneho svetla dopadali priamo na gulu a nie cez okenne sklo.a raz za mesiac splnom mesiaca...robim jej ocistne ritaualy.existuju ritualy,ktore musim pred zacatim prace s gulou urobit...ocistny a ochranny ritual pred zacatim...vestenie trva hodinu vzdy mam za chrbtom zapalnu sviecku a samozrejme otvaram Tretie oko (zvané tiež čelová čakra) je 6. čakrou v poradi. a s nim prichadza aj velka zodpovednost...pri praci sa musim uvolnit,prestat mysliet a dostat sa do stavu meditacie...napojim sa na kristal.otvorim oci,rozostriem pohlad a zacnem.