+ Pridať inzerát

NOVY Bager pre deti, Odrazadlo (Mozny ZADARMO Dovo

NOVY Bager pre deti, Odrazadlo (Mozny ZADARMO Dovo
Slovakia Published October 25, 2020 ID #831821

Predám štyri UPLNE NOVE Bagre aj osobitne po 1kuse. Detsky Bager ( detske odrazadlo ) pre malých bagristov robotníkov,má otáčacie sedadlo na ktorom dieťa sedí a pohodlnými pákami obsluhuje lyžicu bágra, lyžica.

Ideálna hračka k sviatku pre dieta a jeho detska izba. Je to lepsší darček ako detsky bicykel, detske elektricke auticko, detska stvorkolka, detsky zahradny domcek, detská sedačka na bicykel, detská postieľka, detske ihrisko, detský bazén, detsky koberec, detský kočík pre bábiky, detsky futbalovy dres, batoh, detský kabatik, hracia deka, svietiaca autodraha ites carrera ramiz detský elektrický bager, smoby bager maxi power odrážadlo SM350212-14, worker big bager maxi power g21, detsky tablet, motorka odrazadlo puky yedoo funny wheels, sklapacie auticko na dialkove ovladanie, elektricke auticko pre deti ci detská literatúra. Stere retro hracky mozte odložiť do pivnice.

Tento detsky hračkársky bager pre deti bude pre vaše dieťa to pravé.

Rýpadlo pomáha dieťaťu rozvíjať manuálne zručnosti a dokonale ovplyvňuje vývoj koordinácie jeho pohybu.
Deti ho používajú aj ako odražadlo.

Bager obsahuje:
- rotujúce sedadlo
- rotujúcu lyžicu
- rameno ovládané pohodlnými pákami
- trvanlivé, vysoko kvalitné materiály
- Hračka je bezpečná a pohodlná na používanie


- MOŽNOSŤ DOVOZU ZADARMO
- Možný aj osobný odber


Ak by ste chceli napísať email prosím napíšte aj svoje telefónne číslo aby som Vás mohol spätne kontaktovať lebo pri PC som len málo.