+ Pridať inzerát

Prenájom chaty - SILVESTER VOĽNÝ CENA DOHODOU

Prenájom chaty - SILVESTER VOĽNÝ CENA DOHODOU
Slovakia Banskobystrický kraj Brezno Published December 20, 2020 ID #1319463

Poskytujem ubytovanie v novej dvojpodlažnej drevenici v krásnom a tichom prostredí Slovenského Rudohoria n.v.965m - Medzi Čiernym Balogom a Hriňovou s kapacitou 15 miest.Veľká spoločenská miestnosť s krbom a kuchyňou (kompletne zariadenou),TV, wifi, detský kútik, 2 kúpeľne so sprchovým kútom a 1 kúpeľňa s vaňou, 4/dvojpostelové izby,1/trojposteľová izba, 1/štvorposteľová izba, veľká terasa, pinpongový stôl-možnosť používať celoročne, šípky, ihrisko-aj s futbalovými bránkami, basketbalový kôš, 2 hojdačky, šmýkala s pieskoviskom, možnosť opekania, grilovania i varenia gulášu ( kotlík a gril k dispozícii), vhodné na oddych, turistiku i hubárčenie,ale aj na rodinné výlety. Keďže v tejto lokalite je veľa zaujímavých miest, určite sa tu nebudete nudiť.
Iné zaujímavosti v okolí: Čierny Balog – 12 km –Čiernohorská železnica – Lesnícky skanzen – Dobročský prales. Chopok - lanovka, Tále – golfové ihrisko.
V susedstve sa nachádza rodinná farma Marekov Dvor, kde si môžete zajazdiť na koni, poníkovi,alebo sa zúčastniť kompletného jazdeckého výcviku pod vedením inštruktora, prípadne absolvovať vychádzku na koni horskými chodníkmi. Pre labužníkov syrov tu ponúkajú skvelú ochutnávku.
Možnost lyžovania – čierny Balog-12km, Hriňová –Košútky-18km, Biele vody-10km, Mýto pod Dumbierom-28km.

Deti do 3. rokov ZDARMA, cena 1-8 osoôb - 120€/noc(cena za objekt), 9-10 osôb 13€/noc, nad 10 osôb 12€/noc(v cene sú zahrnuté energie a prádlo) minimálny prenájom na 2 noci, príplatok za psa po dohode s majiteľom. Parkovanie 5m od chaty. Viac info po telefóne.