+ Pridať inzerát

Predaj, rodinný dom Nitra - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

Predaj, rodinný dom Nitra - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA
Slovakia Nitriansky kraj Nitra Published December 16, 2020 ID #1297733

Transakcia: Predaj

Plocha v m2: 151

Zastavaná plocha v m2: 179

Počet poschodí: Prízemný

Pozemok: 500 m2

Vlastné ID: 46695

Popis: Ponúkame Vám na predaj lukratívnu novostavbu 4 izbového rodinného domu v novovybudovanej štvrti v Nitre, časť Kynek v tichej a bezpečnej lokalite s parkovaním bez problémov, na pozemku o rozlohe 500 m2, obytná plocha 90 m2, úžitková plocha 151 m2. Na ľavú stranu domu je napojený rovnaký dom v zrkadlovom prevedení, ktorý máme tiež v ponuke, spojené steny domov sú tepelne a zvukovo odizolované. Rodinný dom je postavený z vysoko kvalitných materiálov, steny 30cm a 15cm - tehla, zateplenie 15cm polystyrén, plastové nemecké okná Salamander - 3 sklo v prevedení orech obojstranne, taktiež aj vchodové dvere a francúzske okno s výstupom na prestrešenú terasu o rozlohe 25,5 m2, sadrokartónové stropy, v celom dome rozvody elektriny, vody, odpadu, podlahové vykurovanie, predpríprava na krb, krov väzníkový, škridla Bramac čierna, ríny. Predpríprava na alarm a kamerový systém. Na pozemku je osadená 12m3 žumpa, do budúcna možnosť napojenia na kanalizáciu. Dom je stavaný podľa projektovej dokumentácie, ktorú vieme doložiť aj s denníkom stavebných prác. Dom sa odovzdáva kompletne vymaľovaný 3x na bielo zvnútra bez interiérových úprav, nakoľko ponúka budúcim majiteľom si dom zariadiť podľa vlastných predstáv a vkusu čo je veľká výhoda. Táto nehnuteľnosť Vám prináša komfort bývania v meste s vidieckym nádychom v blízkosi prírody v kombinácii s bezproblémovou dostupnosťou do mesta Nitra 5km, priame napojenie na rýchlostnú komunikáciu R1 1km, 5km Jaguar Land Rover.
Maklér doporučuje obhliadku. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 429 030 alebo na [email protected]. ID ponuky: NR-46695

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.