+ Pridať inzerát

Rodinný dom na predaj , Medveďov

Rodinný dom na predaj , Medveďov
Slovakia Published November 26, 2020 ID #1132491

Ponúkame Vám päťizbový rodinný dom v obci Medveďov, ktorý leží na brehu Dunaja len pár kilometrov dole tokom pod najväčším vodným dielom na Slovensku, vodným dielom Gabčíkovo. Rodinný dom na pozemku o rozlohe 1634 m2, má zastavanú plochu 207m2 a úžitkovú plochu 190m2. Bol postavený pred rokom 1950 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 1986 vďaka ktorej získal dom terajší výzor. Na pozemku sa nachádzajú tiež dve hospodárske budovy. Súčasťou jednej z hospodárskych budov je aj garáž pre jedno vozidlo. Menšia hospodárska budova ja zariadená ako letná kuchynka.
V súčasnosti je veľmi zriedkavé nájsť rodinný dom tohto typu, nakoľko rodinné domy postavené pred rokom 1950 nie sú svojim technickým stavom porovnateľné s ponúkaným rodinným domom. Je výnimočný jednak technickým stavom a jednak vnútorným členením.
Stavba rodinného domu je napojená na obecnú vodu, plyn aj elektrinu. Odpadová voda je riešená žumpou umiestnenou pod väčšou hospodárskou budovou. Pod garážou je aj pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny Je vo veľmi zachovalom a udržiavanom stave a je vhodná aj na chov hospodárskych zvierat.
Rodinný dom pozostáva zo vstupnej haly, kúpeľne s vaňou a umývadlom, kuchyne so špajzou a 5 priestranných izieb z ktorých jedna má aj osobitný vchod z dvora/verandy. Vďaka tejto izbe je predmetný rodinný dom vhodný aj pre dve generácie. Z verandy je vstup aj do dielne. Podlahy sú zmiešané, okná a vchodové dvere sú plastové.
Kúrenie je plynové, voda v rodinnom dome je obecná, v záhrade sú dve studne. Obe hospodárske budovy sú napojené na elektrinu z rodinného domu.
V zadnej časti domu sa nachádza aj ďalšia miestnosť – dielňa, kde je umiestnený aj kotol.
V malej letnej kuchynke máte k dispozícii všetko, čo potrebujete pri zabíjačke, zaváraní alebo večerných grilovačkách v spoločnosti svojich najbližších či priateľov.
Verím, že sa nám podarilo navodiť príjemné pocity, ktoré máte možnosť precítiť pri osobnej obhliadke.
Výborné miesto s dobrou polohou na bývanie, alebo na trávenie voľného času s rodinou, rybolov, poľovačky, cykloturistiku a kúpanie.

Termálne kúpalisko sa nachádza 12km vo Veľkom Mederi alebo 30km v Dunajskej Strede.

Aktuálne tento dom nenájdete v ponuke žiadnej realitnej kancelárie.

Ak vás nehnuteľnosť zaujala, určite si dohodnite termín obhliadky, nakoľko príjemný pocit
tepla domova, ktorý pramení z tohto rodinného domu bez osobnej obhliadky neprecítite.
V cene sú započítané komplexné právne služby.

Pokiaľ nie ste si istí, či máte dostatočné informácie z finančného trhu, aby ste si vybavili hypotéku za najlepších podmienok, zabezpečíme Vám BEZPLATNE finančné poradenstvo a prevedieme Vás ochotne celým procesom od prvej obhliadky až po prepis RD v katastri nehnuteľností.