+ Pridať inzerát

Pekný 2i byt, rekonštrukcia, klíma, loggia, parking, Krížna ulica

Pekný 2i byt, rekonštrukcia, klíma, loggia, parking, Krížna ulica
Slovakia Published December 23, 2020 ID #1326516

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, priestranný 2-izbový byt, čerstvo vymaľovaný kompletne moderne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, s kompletne zariadenou kuchynskou linkou, klimatizáciou, so zasklenou loggiou a s možnosťou parkovania vo vnútrobloku vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Trnavského Mýta, Tržnice a OC Central na Krížnej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 + 5 m2 loggia + francúzsky balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 5 – poschodovej zateplenej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť parkovania vo vnútrobloku bytovej jednotky.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, klimatizáciou, jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok a práčka. V spálni je pripravená manželská posteľ. Obývacia izba je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, písacím stolíkom, obývqčkovou zostavou a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa s prístupom na loggiu, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Krížna ulica (ľudovo Steinerka, Štajnerka, Šteinerka čo je tvar podľa staršieho názvu je ulica v Bratislave v mestských častiach Staré Mesto, Nové Mesto a Ružinov. Na severovýchodnej strane ju ohraničuje Trnavské mýto, na juhozápadnej strane Odborárske námestie. Prvý doložený názov je nemecký názov Cruissengasse (doslova: Krížová ulička) z roku 1593. Pomenovanie bolo odvodené od starého kríža, ktorý sa nachádzal na neskoršej križovatke ulice so železničnou traťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, banky, lekáreň, polikliniku, Trnavské Mýto, Tržnicu, OC Centrál a taktiež zástavky MHD – autobusy a električky.

Veľmi príjemné a pekné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 520 euro + 120 euro energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email:

Cena energií: 120 Euro / mesiac