+ Pridať inzerát

Dražba dvojizbového bytu na Vajnorskej ulici v Bratislave

Dražba dvojizbového bytu na Vajnorskej ulici v Bratislave
Slovakia Published December 23, 2020 ID #1326288

Opis predmetu dražby:


UMIESTNENIE STAVBY A KONŠTRUKČNÉ RIEŠENIE: Bytový dom súp. č. 10595 na Vajnorskej ul. sa nachádza medzi OS Nová doba a Kuchajda, v užšom centre mesta a bol daný do užívania v roku 2000 podľa prehlásenia správcu domu.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU : Obytný dom je dispozičné riešený ako schodiskový dom s vnútro blokom s viacerými vstupmi so schodiskami a výťahmi, s podzemnou garážou.
STAVEBNO-TECHNICKÝ POPIS : Dom je 9-podlažný z toho 2 suterénne podlažia, postavený ako monolitický plošný skelet s murovanými doplnkami z tvaroviek Hebel hr. 400 mm so zateplením a silikátovým kontaktným povrchom, schodisko dvojramenné monolitické, okenné výplňové konštrukcie v parteri je hliníkové, v bytoch prevažne plastové alebo drevené euro-okná. Dom má domovú vybavenosť v rozsahu pivníc a hromadnej garáže v suterénnych podlažiach domu, v parteri sa nachádzajú obchody a služby, na 2-7 podlaží sú byty. Príslušenstvom bytového domu sú spevnené plochy a všetky prípojky od domu k verejným inžinierskym sieťam.
SPOLOČNÉ ČASTI. ZARIADENIA A PRÍSLUŠENSTVO DOMU : S vlastníctvom bytu je spojené i spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu a prí¬slušenstva domu. Uvedené spoločné časti a zariadenia bytového domu sú v spoluvlastníckom podiele vlastníka bytu č. 53, ktorého veľkosť predstavuje 7327/2550054.
UMIESTNENIE A DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU : Byt č. 53 sa nachádza na 2.p., s orientáciou na jednu stranu. Funkčné a dispozičné členenie bytu je riešené ako dvojizbový byt v jednej úrovni, prístupný zo spoločného schodiska s výťahom, priamo do predsiene so šatníkom, odkiaľ je prístupná kúpeľňa, WC, obývací priestor s kuchyňou, z ktorého je prístupná izba. Súčasťou bytu je pivnica č. E4. Podlahová plocha bytu č. 53 je podľa zápisu v zmluve 71,55 m², celková podlahová plocha v LV je 73,27 m². Byt je dispozične upravený k roku 2013 spĺňajúc vyšší štandard bývania. Kuchyňa je s ostrovčekom, so zabudovanými spotrebičmi, s kamennou doskou, nerezovým drezom s pákovou batériou, s plynovou varnou doskou kúpeľňa je s obkladom, dlažbou a sanitou s pákovou batériou, s obmurovanou plastovou vaňou, WC je so zabudovanou nádržkou v obklade. Podlahy sú drevené veľkoplošné plávajúce, interiérové dvere drevené v obložkových zárubniach, vstupné dvere sú bezpečnostné. Technické vyhotovenie bytu je v rozsahu vykurovania a TÚV z centrálneho zdroja v dome (z výmenníkovej stanice napojenej na diaľkový rozvod tepla), cez doskové radiátory s meračmi spotreby a s regulačnými hlavicami. Byt je napojený na domové rozvody pitnej vody a kanalizácie (výmena stúpačiek), silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov.

BLIŽŠIE INFO NA WWW.PROA.SK