+ Pridať inzerát

Pekný 3i byt, 3 x nepriechodná izba, loggia, Znievska ulica,

Pekný 3i byt, 3 x nepriechodná izba, loggia, Znievska ulica,
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published December 18, 2020 ID #1311057

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, kompletne zariadený 3-izbový byt, po kompletnej rekonštrukcii, čerstvo vymaľovaný, perfektne dispozične riešený, so samostatnou kuchyňou, 3 nepriechodnými izbami (12 m2+18m2+12 m2 ), s loggiou vo vyhľadávanej lokalite na Znievskej ulici v tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 69 m2 + loggia 3 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 8 - poschodovej zateplenej zrekonštruovanej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálňach. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a práčka.

Možnosť dozariadiť nábytkom po dohode s majiteľom.

Dispozičné riešenie bytu: predsieň, kuchyňa s prístupom na loggiu, 3 x nepriechodná izba ( obývačka, 2 x spálňa), kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádza zdravotné stredisko, Medissimo, lekáreň, jazero Draždiak, potraviny Lidl, fitko, reštaurácie, škôlky, školy, detské ihriská a obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu.



Veľmi pekné a tiché bývanie s možnosťou parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 120 € energie / 2 osoby.

Kontakt: 0948 902 505

Email: [email protected]

Poschodie: 3
Počet poschodí: 8
Počet izieb: 3
Dodatok k cene: , +energie
Obytná plocha: 72m²
Celková rozloha: 72m²
Úžitková plocha: 72m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Kúpeľňa: sprchovací kút
Lódžia: áno
Výťah: áno
Postavené z: panel
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Okná: plastové