+ Pridať inzerát

HĽADÁM ŠIKOVNÉ KOLEGYNE CELÉ SK,ČR - PRIDAJ SA

HĽADÁM ŠIKOVNÉ KOLEGYNE CELÉ SK,ČR - PRIDAJ SA
Slovakia Trenčiansky kraj Púchov Published November 3, 2020 ID #942214

UTRÁCATE ZA KOZMETIKU ⁉ ...SKÚSTE NA NEJ ZAROBIT

Pracujem pre kozmetickú firmu LUMIA zaoberajúcu sa katalógovým predajom kozmetiky (turecká, bieloruská a polská ) a hladám nové kolegyne a kolegov z celého Slovenska a Ceskej republiky , ktorým u nás ponúkame moznost trvalého privyrobenia alebo moznost vybudovania vlastného podnikania bez potreby registracných poplatkov.
Získajte casovo flexibilnú prácu, kde si sami urcujete kedy a kolko sa budete práci venovat, zaujímavé financné ohodnotenie, rozne bonusy a darceky podla dosiahnutých výsledkov.
Práca je vhodná aj ako privyrobenie popri inom zamestnaní, radi uvítame aj studentov, mamicky na materskej dovolenke alebo aktívnych dochodcov.

BEZ PODMIENOK BEZ POVINNOSTÍ BEZ POPLATKOV

Aj vy sa mozete stat tými najlepsími predajcami a pracovat z pohodlia vásho domova. Stací, ak si vytvoríte vlastný tím sikovných ludí ‍‍ . Tak neváhajte a zaregistrujte sa do LUMIE co najskor
Alebo si len objednávajte kozmetiku do domácnosti s 30% - 45% zlavou , ktorú nikde inde nedostanete ‼
P O Z O R Ako bonus dostane do konca septembra kazdý nový clen zo SK - Start balícek do Zásielkovne úplne ZADARMO a dokonca k nám mozete uz od 16 rokov :)

Viac informácií rada poskytnem mailom, telefonicky

Belita bola prvá kozmetická spoločnosť v Bieloruskej republike – u nás pod názvom LUMIA .
Už 30 rokov je spoločnosť uznávaným lídrom v oblasti parfumérie a kozmetiky.
V našich výrobkoch sa používajú suroviny od popredných európskych výrobcov.
Netestujeme naše produkty na zvieratách, uprednostňujeme fyzikálno-chemické a mikrobiologické testy. Vo svete máme 61 pridružených spoločností a obchodných zástupcov po celom svete.
Vysoká úroveň výroby s európskymi normami kvality , inovované technológie, každý produkt je prísne kontrolovaný a teda má certifikát.

Heslo spoločnosti je : Krása zrodená prírodou.
Naše úspechy : diplom najlepšieho vývozcu , výrobcu , za rozvoj a propagáciu značky , za dobré výrobné praktiky, za oblasť sociálnych médií , Cosmopolitan Beauty Awards , víťaz v kategórii Parfumy, kozmetika, čistiace prostriedky pre domácnosť, diplom za výsledky v oblasti kvality ....