+ Pridať inzerát

ANGLICKO OPATROVANIE WORTHING 2300 EUR

ANGLICKO OPATROVANIE WORTHING 2300 EUR
Slovakia Published October 24, 2020 ID #790533

Krajina: Anglicko
Mesto: Worthing
Nástup:20.11.2020
Turnus: 6 týždňov
PLAT: 2300 Eur/mesiac
Ubytovanie a strava: zadarmo
Pravidelný bonus 100 eur / mesiac (200 Eur/2 mesiace)
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 25 – 60, Žena, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s opatrovaním, priateľská, varenie.
Opatrovaná osoba: manželský pár, ich mobilita je limitovaná.
Žena: má 77 rokov, väčšinu času, trávi na vozíčku, ale sama sa dokáže pohybovať. Vie sa zdvihnúť z postele a premiestniť sa do vozíka, alebo z vozíka na stoličku, dokáže samostatne stáť. Má katéter, opatrovateľka mení sáčky. Nie je inkontinentná, je potrebné jej pomáhať na WC. Keďže je 2 roky po porážke má čiastočne paralyzovanú ľavú stranu. Je potrebné jej pomáhať s obliekaním a hygienou. Chce ostať čo najviac nezávislá. Klientka je vegetariánka.
Muž: má 84 rokov, klient utrpel úraz v lete 2019, mal zlomenú panvu, momentálne sa vrátil z nemocnice. Je mobilný, dokáže prejsť krátku vzdialenosť s pomocou chodítka. Klienta bude navštevovať rehabilitačný tím a cvičiť s ním. Klient nie je inkontinentný, len na noc pre istotu nosí vložky. Vie sa sám obliecť, aj vykonať hygienu, ale je potrebné mu asistovať.
Náplň Práce: Pomoc s organizovaním denných aktivít a rutín, spoločnosť a sprevádzanie, pomoc pri osobnej hygiene, prechádzky, nakupovanie, varenie, upratovanie
Bývanie: byt
Samostatná izba: áno s balkonom
Internet: áno, Wi-Fi
Ďalšia osoba v domácnosti: 2 osoby (manželsky par)
Voľno: 2 hodiny denne
Zvieratá: nie