+ Pridať inzerát

Štýlový 3i byt, 3 x samostatná izba, centrum, Továrenská ulica

Štýlový 3i byt, 3 x samostatná izba, centrum, Továrenská ulica
Slovakia Published December 23, 2020 ID #1326546

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 3i - izbový byt, kompletne štýlovo zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, so samostatnou kuchyňou, 3 samostatnými izbami, pôvodnými drevenými parketami, množstvom úložného priestoru a upratovaním v cene každé 2 mesiace vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite v centre v blízkosti Medickej záhrady, Mlynských Nív a Eurovei na Továrenskej ulici v tichej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 73 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na prízemí v 5 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na mieru v kuchyni a v spálni. V krásnej kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, práčka a toaleta. V spálni je pripravená manželská posteľ. V obývačke na Vás čaká štýlová sedacia súprava, konferenčný stolík, hojdacie kreslo a posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, 2 x spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Ulica 29. augusta sa tiahne od Mickiewiczovej ulice po Karadžičovu a križuje Špitálsku ulicu. Cukrová, Ferienčíkova, Cintorínska, Dunajská a Grösslingová sú na ňu kolmé. Na ulici sa nachádza Ondrejský cintorín, ktorý vznikol v roku 1784, je národnou kultúrnou pamiatkou. V rámci cintorína sa nachádza gréckokatolícky Chrám Povýšenia vznešeného a životodarného kríža. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny Billa, reštaurácie, kaviarne, Mamut bub, Medická záhrada, Eurovea, Panorama City, Twin City, Nemocnica Sv.Michala, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy, električky.

Veľmi pekné príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Byt je voľný od 27.12.2020 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 820 € vrátane poplatkov za energie / 3 osoby.

Bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505

Email: